MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle final yaptı

Ekranların iddialı başlayan yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü ekrana gelen son bölümüyle final yaptı. Heyecanlı bir finalle ekranlara veda eden Yaz'ın Öyküsü 13. bölümünde Ekim kötü bir sürprizle karşılaştı. İşte, Yaz'ın Öyküsü final bölümünde yaşananlar!

Kanal D ekranlarında bu yaz yayınlanmaya başlayan gençlik dizisi Yaz'ın Öyküsü ekrana gelen son bölümüyle dizi severlere vedasını yaptı. Yetimhanede yetişen ancak daha sonra ailesini bulan Yaz'ın heyecan dolu öyküsünü çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Yaz'ın Öyküsü final bölümünde izleyicileri pek çok sürpriz bekliyordu. Reyting kurbanı olan Yaz'ın Öyküsü finalinde Ekim'in her şeye rağmen serbest kalması işleri karıştırdı ancak Yaz, Ekim'i itiraf ettirmeye kararlıydı. Başrollerini Vildan Vatansever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle yle 27 Eylül Pazar akşamı ekranlardaydı.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 13 BÖLÜM (FİNAL) ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü final bölümünde her şeye rağmen Ekim serbest kaldı. Kendine yeni bir hayat kurmak için harekete geçen genç kız sinsi oyunlarına devam etti. Ancak Ekim'in yapmak istedikleri ters tepti ve Yaz, sonunda Ekim'e gerçekleri itiraf ettirdi. Yaz ve Umut'a kendini affettirmek isteyen Mert ise Yaz'a sürpriz bir doğum günü hazırlayarak ona özel bir hediye vermeyi planlamaktaydı. Tunç, Umut'un davranışlarına daha fazla dayanamadı ve ilişkileri ile ilgili bir karar verdi. Nevra, Ekim'i Aladağ ailesinden uzak tutmak için Doğu'yu tehdit etti. Nevra'nın planları Ekim'in oyunlarını alt üst etti. Yaz'ın Öyküsü finalinde artık yapayalnız kalan Ekim'i kötü bir son beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler