MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz'ın Öyküsü 5. bölümün finali şok etti

Farklı konusuyla adından söz ettiren Yaz'ın Öyküsü son bölümü 2 Ağustos Pazar akşamı yayınlandı. Ece Çeşmioğlu, Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in başrollerini paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 5. bölümün final sahnesi şok etti.

Kanal D'nin iddialı yapımlarından Yaz'ın Öyküsü 5. bölümü iddialı sahneleriyle izleyicileriyle buluştu. Geçen haftaki kritik finalden sonra merakla beklenen dizinin bu bölümünde sürpriz gelişmeler arka arkaya geldi. Umut, kızı için fedakarlık yapıp Mert ile aynı evde yaşamayı kabul etti. Ancak, Yaz'ın Öyküsü 5. bölümün merkezinde Ekim'in intikam düşüncesi vardı. Başrollerini; Ece Çeşmioğlu, Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı Yaz'ın Öyküsü son bölümüyle 2 Ağustos Pazar akşamı Kanal D ekranlarına geldi.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü son bölümünde; Yaz, annesi Umut'un, Ferhat'dan şikayetçi olmaması için Umut'un yaptığı teklifi kabul etti ve anne-babası ile aynı evde yaşamaya başladı. Bu durum Umut ve Tunç ikilisi için yeni sorunlara sebep oldu. Ferhat'ın dinmek bilmeyen öfkesi Ege'nin hayatını büyük bir tehlikeye soktu. Yaz'ın Öyküsü 5. bölümüne asıl damga vuran olay ise Ekim'le olan arkadaşlığını yeniden kazanmak isteyen Yaz'ın ona aynı evde yaşamayı teklif etmesi olacaktı. Bu teklif Ekim için kaçırılmayacak bir fırsat oldu. Yaz'ın, Ekim'i Umut'un evine getirmesi herkesi şok etti. Ekim'in gelişinden hoşlanmayan Saniye ise boş durmaz ve genç kızı göndermek için harekete geçti. Ancak ne Ekim'in evden, ne de Yaz'ın arkadaşından ayrılmaya hiç niyeti yoktu.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ KONUSU

Yazın Öyküsü; Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz'ın hikayesini anlatıyor. Yetimhanede yetişen Yaz ve Ekim; Caner ve Ferhat'la yurt dışına, Almanya'ya kaçma planlarını harekete geçirmeye başlar. Bu sırada, yakın arkadaşı Ekim'in her sabah izlediği, Yaz'ın da zerre kadar sevmediği Umut Erpek'in meşhur 'Umudunu Kaybetme' programında Yaz'ın bilmediği, göremediği bir olay cereyan eder. Umut Erpek'i canlı yayında arayan bir hemşire, Umut'a 18 yıl önce ölü doğduğu kızının aslında hayatta olduğunu ve adı Yaz olan bu kızın, çocuk esirgemeye verildiğini söyler. Geçmişte doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşen Umut, henüz 18 yaşındayken Mert'le yaşadığı tek gecelik birliktelikten olan kızının, Mert'in babası Doğu tarafından ölü gösterildiğini öğrenir. Bu süreçte yıllarca nefretini diri tuttuğu, geçmişte kendisini hamileyken yarı yolda bırakıp giden Mert'le karşılaşan Umut için sert yüzleşmeler gerçekleşir.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler