MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaz'ın Öyküsü son bölümü finaliyle nefes kesti

Yaz'ın Öyküsü son bölümü, 30 Ağustos Pazar akşamı ekrana geldi. Olayların arka arkaya geldiği Yaz'ın Öyküsü 9. bölümünde Umut ve Mert'in öpüştüğünü öğrendi, ortalık fena karıştı. İşte, Yaz'ın Öyküsü 9. bölümünde yaşananlar!

YAZIN ÖYKÜSÜ 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Ekranları kasıp kavuran Yaz'ın Öyküsü 9. bölümü, nefes kesen sahneleri ve sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Pazartesi akşamları ekrana gelen ve reytingleri alt üst eden heyecan dozu yüksek dizi Yaz'ın Öyküsü son bölümünde Umut ve Tunç evlilik kararlarını Yaz ile paylaştı, ortalık fen karıştı. Mert ve Umut'un öpüştüğünü öğrenen Tunç, yaşadığı hayal kırıklığıyla Mert'in kapısına dayandı. Başrollerini Vildan Vatansever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yaz'ın Öyküsü 9. bölümüyle 30 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlandı.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü 9. bölümünde Umut ve Tunç, Yaz'a evlenme kararı aldıklarını açıkladı, ortalık fena karıştı. Annesi ve babasının beraber olacağı umudunu taşıyan Yaz, Umut ve Tunç'un aldıkları kararı, çok sert karşıladı. Umut ve Tunç'un evlenme kararı almasına tepki gösteren Yaz, söyledikleriyle ortalığı karıştırır. Yaz'dan Mert ve Umut'un öpüştüğünü öğrenen Tunç büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Yaz'ın Öyküsü 9. bölümünde Umut için karşı karşıya gelen Tunç ve Mert'in hesaplaşmasında ise yumruklar konuştu. Ekim'in davranışları artık Yaz'ın da dikkatini çekti. Genç kız ailem dediği Ekim'in hareketlerini sorgulamaya başladı. Ege ise Ferhat'la olan tartışmasında hayatıyla ilgili büyük gerçeği öğrendi. Yaptıklarından pişman olan Mert, Selin'den ayrılıp Umut'tan bir şans daha istemek için romantik bir sürpriz hazırladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler