MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 23. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Yedi Güzel Adam son bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Yedi Güzel Adam 23. bölümde Hayriye öğrendiği haberle yıkıldı. Hayriye gördüğü işkence nedeniyle bir daha anne olamayacağını öğrendi.

1950'li yılların Kara Lisesi'nden yola çıkarak, 1970'li yılların Maraş'ına ve oradan günümüze kadar uzanan bir dönemin hikaye edildiği Yedi Güzel Adam 23. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızda öneme sahip yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi bu bölümüyle izleyenlerini yine ekran başına kitledi. Yedi Güzel Adam son bölümde Zehra Cahit'ten kopma noktasına geldi ancak öğrencileri için mücadelesinde vazgeçmedi. Adnan'ın ise Zehra'yı elde etmek için çabaları devam etti. TRT 1'in sevilen dizisi Yedi Güzel Adam 23. bölümüyle 19 Aralık Cuma akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

Fuat Müdür'ün verdiği kan sayesinde Merve'nin hayatı kurtuldu ancak Fuat Müdür'ün vicdan muhasebesi devam ediyordu. Yedi Güzel Adam son bölümde Hayriye ise gördüğü işkence yüzünden asla anne olamayacağı gerçeğini öğrendi. Bu bilgi herkesi derinden yaraladı. Öte yandan Cahit ile kopma noktasına gelen Zehra ise öğrencileri için mücadelesini sürdürdü. Olayları iyi gözlemleyen Erdem, Cahit'i Zehra konusunda uyardı.

Adnan, bir yandan Maraş'ın bir an önce karışması için çalışırken, diğer yandan Zehra'yı elde etmenin peşine düştü. Zafer ve Kahraman gördükleri işkencenin ardından ilk kez karşılaştılar. Hemen o anda sarılan iki dostun bu hareketi umutsuzluk içerisinde olan Kara Liselilere de umut oldu.
Yedi Güzel Adam 23. bölümde Maraş artık eski Maraş değildir. İnsanlar geceleri neredeyse sokakta yürüyemez olmuşlardır. Süleyman öğretmeni vurmak üzere sokakta olan Selim karşısında Çalık'ı bulur. Silahına davranan Selim silahını ateşler!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler