MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 28. bölümüyle TRT 1'de yayınlandı

TRT 1'de ekrana gelen Yedi Güzel Adam son bölümüyle 26 Ocak akşamı izleyicisiyle buluştu. Belli bir kitleye sahip Yedi Güzel Adam 28. bölümde Hakkı'nın kahvesi bombalandı. Diğer yandan Cahit ve Zehra arasındaki soğukluk devam etti.

YEDİ GÜZEL ADAM 28. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1'in sevilen dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle 26 Ocak Pazartesi akşamı ekrana geldi. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 28. bölümde Filistinli Meryem'in toplantısı kutlandı. Ancak Hakkı'nın kahvesinin bombalanmasıyla Yedi Güzel Adam şok oldu. Cahit ise gördüğü rüyayla radikal bir karar aldı.

Yedi Güzel Adam ve Kara Lise öğrencileri Filistinli Meryem'in ses getiren toplantısını kutlamak için dergide bir araya geldi. Gece gizli eller, Hakkı'nın kahvesini bombalamıştı. Hakkı gözyaşları içinde konağa geldi. Yedi Güzel Adam durum karşısında şoke oldu. Ekmek teknesi yerle bir olan Hakkı'yı zor günler bekliyordu.

Cahit ve Zehra arasında soğuk rüzgârlar esmeye devam etti. Yedi Güzel Adam 28. bölümde Cahit gördüğü bir rüya üzerine herkesi şaşırtacak bir karar aldı. Öte yandan Cevat baba evine dönmeye karar verirken, Çalık'ın Celal'e Cevat'ın polis katili olduğunu söyledi. Oğlunu eve gelmeye ikna eden Celal'in öğrendiklerinden sonra tepkisi nasıl oldu?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler