MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 32. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Ekranların ses getiren dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümü 23 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanlı gelişmelerin bir an olsun azalmadığı Yedi Güzel Adam 32. bölümde Cahit'in Van'a gideceğini duyan Zehra üzüntüsüne engel olamadı.

YEDİ GÜZEL ADAM 32. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının merakla beklenen dizisi Yedi Güzel Adam son bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı ekrana geldi. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 32. bölümde Çalık kendini daha da belaya sokarken, Cahit'in Van'a gideceğini duyan Zehra ise içindeki derin acıyı anlatacak kimseyi bulamadı.

Yedi Güzel Adam 32. bölüm özeti;

Maraş'ı karıştırmak için ortalıkta gezen ajanları samimi bir şekilde gören Çalık, hesap sormak için ajanlardan birinin karşına dikildi. Yedi Güzel Adam 32. bölümde Çalık gerçeği ortaya çıkarmak isterken başı daha da belaya girdi ve kendini hiç bilmediği bir yerde sorguda buldu.

Cahit şaşkın

Öte yandan bazı ajanlar çoktan Alevi mahallesine yerleşmiş, Hakkı ve diğerleriyle dost olmuştu. Hakkı bu tehlikenin farkına vardı mı? Cahit ise evlilik kararından sonra babasını karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Cahit'in Van'a gideceğini duyan Zehra ise içindeki derin acıyı anlatacak kimseyi bulamadı… Yedi Güzel Adam son bölümde Cahit'in gideceğini öğrenen Zehra'nın tepkisi ne oldu?

Rasim, Cevat ve Celal'in arasında kalan Güler'e destek olmaya çalışırken Müdür Fuat, Cevat'ın kütüphanede kaldığını öğrendi. Arkadaşları her yerde Cevat'ı ararken, acaba Fuat Müdür Cevat'ı ihbar etti mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler