MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 33. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Yedi Güzel Adam son bölümüyle 9 Mart'ta TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Yedi Güzel Adam 33. bölümde Güler ve Celal arasında da ipler iyiden iyiye kopmaya başladı. Diğer yandan Cahit'in evlendiğini öğrenen Zehra şoka uğradı.

YEDİ GÜZEL ADAM 33. BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının heyecan dozu yüksek dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 34 bölümde Çalık'a hiç beklenmedik birinden yardım geldi. Öte yandan Zehra'ya sürpriz bir ziyaretçi geldi.

YEDİ GÜZEL ADAM 34. BÖLÜM ÖZETİ

Van'da sade bir merasimle evlenen Cahit ve Berat Maraş'a dönerek mütavazı evlerine yerleşti. Kara Lise müdürü Fuat'ın sürpriz misafirleri vardı. Yediz Güzel Adam son bölümde gösterdikleri bir kimlikle Fuat'ı götürdüler. Hasan Ali'nin huylandığı bu adamlar kimdi, Fuat'ı nereye görüyorlardı? Çalık'ın itirafnameyi imzalamadığını öğrenen Adnan küplere bindi… Olayların fitilini ateşlemek isteyen Adnan'ın yeni planları vardı.

ÇALIK'A YARDIM

Öte yandan adamların elinden kaçmaya çalışan Çalık'ın yardımına hiç beklemediği biri yetişti. Babasının abisine olan tavrı nedeniyle Güler ve Celal arasında da ipler iyiden iyiye kopmaya başladı. Yedi Güzel Adam 34. bölümde Cahit'in evlendiğini öğrenen Zehra büyük bir sarsıntı geçirdi. Yalnız kalmak için okulda zaman geçiren Zehra'nın da sürpriz ziyaretçileri vardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler