MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 33. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Yedi Güzel Adam heyecanlı son bölümüyle 2 Mart akşamı TRT 1 ekranlarından sevenleriyle buluştu. Merakla beklenen Yedi Güzel Adam 33. bölümde Çalık ajanlar tarafından ele geçirildi.

YEDİ GÜZEL ADAM 33. BÖLÜM - İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle ekrana geldi. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 33. bölümde Maraş'ı karıştıran ajanlar tarafından sorguya alınan Çalık ise önüne konan itirafnameyi imzalamak istemedi. Öte yandan Cahit'in evlilik haberini duyan Zehra şaşkınlığını gizleyemedi.

YEDİ GÜZEL ADAM 33. BÖLÜM ÖZETİ

Cahit, Berat'ı istemek için babası ve Rasim ile birlikte Van'a gitti. Güzel adamlarımızın kulağı ise Van'dan gelecek haberdeydi. Cahit'in evlenme kararını duyan Zehra büyük şaşkınlık yaşadı... Yedi Güzel Adam son bölümde açılmadan kapanan bu sayfanın yaralarını sarmak isteyen Zehra okula gitmedi. Boş geçen derse gelen misafir öğretmen ise en çok da Fuat Müdürü şaşırttı. Cevat'ın polis tarafından arandığını zanneden Fuat Müdür, kütüphanede Erdem'le gördüğü Cevat'ı ihbar etmeye hazırlandı. Müdüre güvenmeyen Erdem, Cevat'ı korumaya çalıştı.

Maraş'ı karıştıran ajanlar tarafından sorguya alınan Çalık ise önüne konan itirafnameyi imzalamadı. Yedi Güzel Adam 33. bölümde olup biteni iyice anlamaya başlayan Çalık, ajanların elinden kurtulmaya çalıştı. Öte yandan Alevi ve Sünni çatışmasını alevlendirmek için mahalleye taşınan ajanlar Hakkı ve diğerlerini kışkırtmak için harekete geçti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler