MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 35. bölüm TRT 1'de yayınlandı

TRT 1 ekranlarının sürükleyici dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dört bölüm sonra final yapacak olan Yedi Güzel Adam 35. bölümde Erdem kütüphaneye yapılan polis baskınıyla şaşkına döndü. Öte yandan Hatice geç kalan Zehra'yı aramaya koyuldu.

YEDİ GÜZEL ADAM 35. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle 16 Mart akşamı ekrana geldi. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 35. bölümde heyecanlı gelişmeler birbiri ardını kovaladı. Ajanların eline düşen Çalık'ı, ezeli düşmanı olan Selim bulunduğu durumdan kurtardı. Öte yandan Cevat'ın ortadan kaybolması herkesi meraklandırır.

YEDİ GÜZEL ADAM FİNAL YAPIYOR

Yapımcılığını Pusula Filmin üstlendiği oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kemal Uçar, Orhan Kanalp, Baran Akbulut, Mertcan Sevimli, İlker Kızmaz, Şahika Koldemir, Çağdaş Tekin, Fatih Murat Teke ve Bora Cengiz gibi isimlerin yer aldığı ekran sevilen dizisi Yedi Güzel Adam final yapıyor. Dizinin senaristi Nevin Şahinin Twitter'dan yaptığı paylaşımda dizinin 39.bölümde final yapacağını belirtti. Hayranları dizinin senaristi Nevin Şahin`i mesaj yağmuruna tuttu.

YEDİ GÜZEL ADAM 35. BÖLÜM ÖZETİ

Ajanların elinden ezeli düşmanı Çalık'ı son anda kurtaran Selim, onu güvenli bir yere götürdü. Çalık ve Selim acaba kurulan tezgahı fark edip ortak hareket etti mi? Zehra, Adnan'a adamlarını göndererek ayağına getirdiği için sert tepki gösterdi. Ama Adnan'ın önemli mazeretleri vardı. Anlattıklarını büyük bir şakınlıkla dinleyen Zehra, acaba ona inandı mı?

Hatice ise geç kalan Zehra'yı merak etti. Süleyman telaşla Zehra'yı aramaya çıktı. Yedi Güzel Adam son bölümde Filistinli Meryem'den etkilenen Kara Lise Müdürü Fuat teşekkür etme bahanesiyle ilk hamleyi atarak Bayazıtlı Konağı'na telefon açtı. Meryem'in tepkisi ne oldu?

CEVAT NEREDE?

Erdem ise kütüphaneye yapılan polis baskınıyla şaşkına döndü. Cevat'ın kütüphanede olduğunu ihbar eden kimdi? Dergide Yedi Güzel Adam'ın himayesindeki Cevat ise ortada yoktu. Polis tarafından her yerde aranan Cevat nerede?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler