MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam 37. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Yedi Güzel Adam son bölümüyle 30 Mart Pazartesi akşamı ekrana geldi. Heyecanın hız kesmediği Yedi Güzel Adam 37. bölümde Adnan Zehra'ya evlenme teklif etti. Zehra'nın bu beklenmedik teklife yanıtı ne olacak merak konusu oldu.

Yedi Güzel Adam kitapların gömüldüğü, sokakların ateşe verildiği acı bir dönemi şair duruşu ile anlatmaya devam etti… Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Kemal Uçar, Orhan Kanalp, Baran Akbulut, Mertcan Sevimli, İlker Kızmaz, Şahika Koldemir, Çağdaş Tekin, Fatih Murat Teke ve Bora Cengiz gibi isimlerin yer aldığı TRT 1 dizisi Yedi Güzel Adam son bölümüyle ekrana geldi.

Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam yeni bölümde Çalık ve Selim elleri kolları bağlı Adnan'ın elindeydi. Öte yandan Adnan, Zehra'ya evlilik teklifinde bulundu.

YEDİ GÜZEL ADAM 37. BÖLÜM ÖZETİ

Son anda Çalık'ın elinden kurtulan Adnan'ın intikamı çok acı oldu. Çalık ve Selim elleri kolları bağlı Adnan'ın elindeydi. Deşifre olan Adnan şahitlerine hayatları karşılığında bir teklifte bulundu. Şehirde yaşanan karışıklıklar nedeniyle Vali bir toplantı tertip etti. Emniyet Müdürünün de katıldığı toplantıda Erdem, kitapların toplatılmasına ve ev baskınlarına karşı çıktı. Toplantı gerginleşti.

Öte tarafta ise güzel adamlarımız oyun içindeki oyunu anlamaya çalıştı. Nuri çok tedirgindi. Adnan Zehra'dan düğünü iptal etmesini istedi. Yedi Güzel Adam son bölümde yalanlarıyla kandırdığı Zehra'yı yönlendirmeye çalışan Adnan bu sefer beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Zehra'nın gönlünü kazanmak için her yola başvuran Adnan Zehra'ya evlenme teklif etti. Zehra'nın bu beklenmedik teklife yanıtı ne oldu?

Provokatör ajan Çimen ve Memduh ise Alevi mahallesine iyice korku salmıştı. Büyük operasyona saatler vardı. Bunca kargaşanın içinde Bayazıtlı Konağı'nın ise sürpriz bir misafiri vardı...

Vitrin


En Çok Aranan Haberler