MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yedi Güzel Adam final bölümü TRT 1'de yayınlandı

TRT 1 ekranının sevilen dizisi Yedi Güzel Adam final bölümü dün akşam izleyicileriyle buluştu. Bomba gibi bölümle ekranlara veda edecen Yedi Güzel Adam 39. bölümde Süleyman öğretmenin cenazesinde çıkan olaylar giderek büyüdü.

Yakın tarihimizi etkileyen edebiyatçılarımızın edebi yolculukları üzerinden dönem şartlarını gözler önüne seren Yedi Güzel Adam 39. bölümü ile ekranlara veda edecek. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Baran Akbulut ve Kemal Uçar rol aldığı dizinin final bölümü bu akşam saat 22.45'te Trt 1 ekranlarında yayınlanacak.

Yedi Güzel Adam final bölümünde hadiselerin daha da çıkmaza girmesini isteyen gizli eller şehrin dört bir yanında tetiğe basar. Süleyman ve Baran'ın ardından Yemenici de kurşunların hedefinde kalır.Adnan Zehra'dan düğünü iptal etmesini ister. Yalanlarıyla kandırdığı Zehra'yı yönlendirmeye çalışan Adnan bu sefer beklemediği bir tepkiyle karşılaşır.

YEDİ GÜZEL ADAM 39. BÖLÜM ÖZETİ Süleyman öğretmenin cenazesinde çıkan olaylar giderek büyüdü. Hatice ve Zehra perişandı. Adnan, ortalığın daha da karışacağını söyleyerek Zehra ile Hatice'yi, kendi evine götürdü. Aslında Adnan'ın tek isteği kaçmak üzere olduğu şehirden Zehra'yı da yanında götürmekti. Bu fikre sıcak bakmayan Zehra acaba Adnan'ın gerçek yüzünü görebildi mi? Hastalanan Naciye'yi Ankara'ya hastaneye götüren Erdem ise memleketinde çıkan olaylar üzerine hasta eşinin başında çaresizce beklemeye koyuldu. Yedi Güzel Adam finalde konak ve dergiye sığınan insanların anlattıkları üzerine güzel adamlar harekete geçti. Kazadan kurtulan Çalık, Adnan'ı öldürmekte kararlıydı. Bu sefer yanında Cevat'da vardı. Kardeşini kurtarmak isteyen Hayriye'den durumu öğrenen Nuri Çalık'ın peşine düştü. Zehra'yı da alarak şehirden kaçmayı düşünen Adnan acaba kurtulabildi mi? Tüm bu soru işaretleri Yedi Güzel Adam final bölümünde.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler