MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni Moda: Türk Tıraşı

Yeni moda Türk Tıraşı, Adem Terzi Barber's Club'ta tanıtıldı.

Yeni moda Türk Tıraşı, ünlü oyuncular Ahmet Kural, Görkem Sevindik, Saruhan Hünel ve Ali Ersan Duru'nun katılımıyla , Adem Terzi Barber's Club'ın sahibi Adem Terzi tarafından tanıtıldı.

Değişen dünyada moda da hızlı bir şekilde değişiyor. Bakımlı, makyajlı kızlara hemen hepimiz alıştık.
Ancak artık erkekler de en az bayanlar kadar bakımlı olmaya özen gösteriyor.
Erkekler kendilerine bakım yaparken ilk olarak saçlarına önem veriyor. Çünkü "erkeklerin makyajı saçıdır". Saç kesimleri konusunda dünyadaki trendler yakından takip ediliyor. Farklı ülke isimleriyle anılan saç kesim modelleri ortaya çıkıyor. İtalyan tıraşı, Amerikan tıraşı, Alman tıraşı , Fransız tıraşı gibi.

Son günlerde de gençler arasında Türkiye'ye özgü bir model ön plana çıkmaya başladı. Bu modeli geliştiren kişide yıllardır Türkiye'de profesyonel kuaförlük mesleğini yapan Adem Terzi.
Bu yeni saç modelinin adı da : "Türk Tıraşı"

Peki nedir bu Türk Tıraşı?

Bu model, saç dokusuna zarar vermeden saçın yoğunluğu alınarak saça şekil verme esasına dayanıyor.
Bu model de uzunlu-kısalı bir saç kesimi yapılıyor. Saça makas hareketleriyle derinlik kazandırılıyor. Asimetrik bir şekilde kesim yapılıyor. Ve bu kesimin ardından saç doğal bir görünüm kazanıyor. Daha sonra saça istenilen biçimde şekil verilebiliyor.
Bu model için "yüze hakim olan saçtır" diyebiliriz.
Türk tıraşının amacı, saç kesimi yapıldıktan sonra günlük yaşamda saça yapılan birkaç hareketle güne devam edilmesini sağlamaktır.
Türkiye'de gençler arasında hızla yayılan bu modelin yakın bir zamanda tüm dünyada da ilgi görmesi bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler