MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Yenikapı şovuna katılmam' diyen Sıla, o sözlerin ardından ilk konserini İzmir'de verdi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından 7 Ağustos'ta Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılmayacağını açıklayarak; 'Kesinlikle darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum' diyen Sıla'nın hatırlanacağı üzere İstanbul ve Bursa'daki konserleri iptal edilmişti. Günlerce gündemde kalmasının yanı sıra sahnelerden de uzak kalan Sıla, o sözlerin ardından ilk konserini İzmir'de verdi.

İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Sıla Gençoğlu, yaklaşık 4 saaat boyunca sahnede kaldı.

Sahneye sırt dekolteli bir abiye kıyafetle çıkan Sıla, sırasıyla önce siyah; ardından da beyaz göğüs dekoltesi derin olan şık bir tulum ile sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şarkı arasında hayranlarına seslenen ünlü şarkıcı; 'Ne hoş karşılama, çok güzel bir akşam, nefis bir akşam. Kavuşmak çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. İnsanın memleketinde olması çok güzel. Teker teker yanaklarınızdan öpüp teker teker kocaman sarılıp kocaman kucaklıyorum" dedi. Bu sırada konsere gelenlerden bir kısmı "Yalnız değilsin" diye bağırdı, ardından birden alkış sesleri yükseldi. Buna karşılık Sıla Gençoğlu da "Hiçbirimiz yanlız değiliz" çok güzel bir akşam geçireceğiz. Kah üzüleceğiz kah sevinecez. Kendimizi bu akşam müziğin kollarına bırakalım' dedi.

Zaman zaman izleyenlerle sohbet de eden Sıla'nın; 'Bu aralar cümleler sıkıntılı' demesi de dikkatlerden kaçmadı.

Konser boyunca eski ve yeni şarkılarını seslendiren Sıla, bu akşam zmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser daha verecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler