MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 14. bölümde Sadıçlar başlarına bela aldı

TRT 1'in komedi dozu yüksek dizisi Yeşil Deniz izleyicisiyle buluştu. Samimi anlatımı ile ses getiren Yeşil Deniz 14. bölümde Bahri altınları gördü. Sadıçlar, Bahri'den nasıl kurtulacak merak konusu oldu..

YEŞİL DENİZ 14. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yeşil Deniz 14. bölümüyle sevenleriyle buluştu. Samimi anlatımı ve içtenliğiyle ses getiren Yeşil Deniz yeni bölümü izleyiciyi kahkahaya boğdu. Sadıçlar, her zamanki gibi başlarına yeni belalar açıyor. Bahri mezarlıkta Sadıçları ve altınları gördü. Sadıçlar bu yakalanmayla kendilerine büyük bir bela aldılar. Diğer yandan İsmail, Zümrüt, Sedef arasındaki aşk üçgeni yine sürpriz gelişmelere sahne oldu. Sevilen dizi Yeşil Deniz bu akşam 20.00'de ekrana geldi.

Yeşil Deniz son bölümde Sadıçlar Bahri'nin mezarlıkta kendilerini görmesiyle başlarına büyük bir bela aldı. Çareyi Bahri'yi yakalayıp hurdalığa kapatmakta buldular. Bahri'nin ansızın ortadan kaybolmasına anlam veremeyen Tüccar Sami ise Hicabi'nin kendilerine bir kötülük yapmış olabileceğinden şüphelenir ve jandarmayla irtibata geçti.

İsmail, Yeşil Deniz 14. bölümde kasabalıya dağıttığı sahte altınlar yüzünden bir kez daha evden kovulurken bu kez aynı sebeple Süleman da Hafize Sultan'ın hışmına uğradı. İsmail, Zümrüt, Sedef arasındaki aşk üçgeni yine sürpriz gelişmelere sahne olurken Bahri'nin beklenmedik bir zamanda anlattığı beklenmedik bir hikâye Sadıçlar için yepyeni bir umut kapısı oldu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler