MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 20. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Kahkaha dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yeşil Deniz son bölümüyle ekrana geldi. 90'lı yıllarda Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasında yaşayan sıcak, samimi insanların hikayesini anlatan Yeşil Deniz 20. bölümde Zümrüt, Doktor Tugay'la karşılaştı.

Samimi anlatımı ve konusuyla izleyicinin beğenisini kazanmayı başaran Yeşil Deniz, son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Sevilen dizi 6 Mart Cuma akşamı TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştığı Yeşil Deniz 20. bölümde Süleman'ın babasıyla ilgili mesele sadıçların gündemini meşgul etmeye devam etti.

YEŞİL DENİZ 20. BÖLÜM ÖZETİ

Emine annesinin ani gelişiyle ne yapacağını şaşırdı. Sadıçlar ise Şükrü'yü de yanlarına alıp Saffet Emmi ve kızanlarından özür dilemeye gitti. Ancak Emin'in farklı zamanlarda farklı kimselere söylediği yalanlar gittikleri yerde başlarına fena halde iş açtı.

Öte yandan Süleman'ın babasıyla ilgili mesele de sadıçların gündemini meşgul etmeye devam etti. Yeşil Deniz 20. bölümde Hafize'nin ağacın altındaki adama gitmesinden korkan Süleman, sürpriz bir ismi annesinin karşısına çıkarmak zorunda kaldı. Fakat bizimkiler Hafize'nin içindeki kini akıtıp rahatlayacağını düşünürken Hafize'nin beklenmedik tepkisi ortalığı bir anda karıştırdı.

ZÜMRÜT-TUGAY KARŞILAŞMASI

İsmail'le yollarını ayıran Zümrüt bir öğrencisini ilçeye hastaneye götürünce orada yeniden Doktor Tugay'la karşılaştı. Ancak bu kez zalimce ve beklenmedik bir şaka yapma sırası ondaydı. Yeşil Deniz son bölümde Doktor Tugay ve Zümrüt arasında neler olmaktadır? Kazanın vicdan azabıyla yaşayan İsmail, Sedef'le karşılaşınca neler yaşanacaktır? Hilmi ve Gülenay arasındaki seçim inatlaşması sürerken Emine'nin annesinin beklenmedik gelişi anne kız arasında nasıl bir hesaplaşmaya yol açacaktır? Sorularının yanıtı bu bölümle belli oldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler