MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 23. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Samimi anlatımı ve konusuyla ilgi çeken Yeşil Deniz son bölümüyle 27 Mart Cuma akşamı ekrana geldi. Keyifli anların yaşanacağı bir bölümle izleyicisiyle buluşacak olan Yeşil Deniz 23. bölümde kazanın sırları yavaş yavaş ortaya çıktı.

Ekranların beğenilen dizisi Yeşil Deniz son bölümüyle cuma akşamlarının eğlencesi olmaya devam etti. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştıkları dizide bu hafta yine ilginç gelişmeler yaşandı. Oyuncu kadrosunda Öykü Çelik, Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Emin Gürsoy, Mert Turak ve Burak Alkaş gibi isimlerin yer aldığı Yeşil Deniz 23. bölümde İsmail, Zümrüt'e kendini affettirebildi mi?

YEŞİL DENİZ 23. BÖLÜM ÖZETİ

İsmail'in Doktor Tugay'la kavga edişi Zümrüt'ü derin bir hayal kırıklığına uğrattı. Bütün bu olanlara anlam veremeyen Emin ise İsmail'le Zümrüt arasında neler olup bittiğini öğrenmek istedi. Yeşil Deniz son bölümde diğer yandan ilçede Safiye'yle buluşan Süleman ve Emin iyi polis-kötü polis oyununa kaldıkları yerden devam etmek niyetindeydi. Ancak Safiye'nin beklenmedik sürprizi işlerin bir anda karışmasına sebep oldu.

Bu arada fizik tedavi için hastaneye giden Sedef, Tugay ve İsmail'in Zümrüt için kavga ettiklerini dolaylı yoldan da olsa öğrendi. Yaptığından pişman olan İsmail, Zümrüt'e kendini affettirebildi mi? Yeşil Deniz 23. bölümde Sedef, Zümrüt yüzünden kavgaya karışan İsmail'e ne dedi? İsmail, Zümrüt ve Sedef üçgeninde yaşananları öğrenen Emin, İsmail'e nasıl bir tepki verdi? Tüm sorular bu bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler