MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 25. bölümde işler karıştı

Yeşil Deniz 25. bölümü yeni gününde yine çok konuşulacak bir bölümle ekrana geldi. Kahkahanın eksik olmadığı Yeşil Deniz son bölümde Emin ve Emine gerdek gecesi sokakta kaldı, ikilinin bu halleri eğlenceli görüntülerin ortaya çıkmasını sağladı.

Yeşil Deniz 25. bölümü yeni günü 13 Nisan pazartesi akşamında kaldığı yerden devam etti. Başrollerini Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştıkları TRT 1'in sevilen dizisi Yeşil Deniz son bölümünde Kirli Hoca'nın oğullarının son dakika gelişiyle Emin ve Emine gerdek gecesi sokakta kaldı. Sıcak samimi ege evlerinde geçen hikayesiyle kendinden sözettirmeyi başaran dizi dün akşam saat 20.00'de TRT 1'de yayınlandı.

YEŞİL DENİZ 25. BÖLÜM ÖZETİ

İsmail, Hicabi'nin teklifine ne cevap verdi? Yeşil Deniz son bölümünde vicdanıyla sevgisi arasında sıkışıp kalan İsmail'in yaşadığı zor durum ekrana taşındı. Kirli Hoca'nın oğullarının son dakika gelişiyle Emin ve Emine gerdek gecesi sokakta kaldı. Gidecek bir yerleri olmadığı için mecburen Rafet'in evine geri döndüler. Ancak Emin sağda solda içgüveysi gibi algılanmamak konusunda oldukça hassastı.

Yeşil Deniz 25. bölümünde izleyiciler Kamil ve Cemil tartışmasına şahit oldu. Kamil, Bahri'den aldığı fazlalık paralar yüzünden Cemile ile tartıştı. Fakat paraları geri vermemesi başına ufak tefek sıkıntılar açtı. Fizik tedavi çalışmalarına aksatmadan devam eden Sedef ise bacaklarıyla ilgili bir türlü olumlu bir gelişme yaşayamadı. Bütün bunların üstüne bir de yakın komşularından biri Sedef'i çolak bir oğlanla baş göz etmeye kalkınca Hicabi çareyi gururunu da ayaklar altına alarak İsmail'den Sedef'le evlenmesini istemekte buldu. İsmail Hicabi'nin teklifine ne cevap verdi? Tüccar Sami, Bahri'nin tüm borçları ödediğini öğrenince ne yaptı? Safiye'nin her şeye rağmen kendisini sevdiğini zanneden Cemil'e Süleman gerçeği söyleyebildi mi? Yeşil Deniz son bölümü bu soru işaretleri üzerinde ekranlardaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler