MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 28. bölümü TRT 1'de ekrana geldi

Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasında yaşayan sıcak, samimi insanların hikayesini anlatan Yeşil Deniz 28. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Sevilen dizi Yeşil Deniz yeni bölümde İsmail'in Sedef'e evlilik teklifi ettiğini öğrenen Zümrüt soluğu Doktor Tugay'ın yanında aldı.

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik ve Melis Babadağ'ın paylaştığı Yeşil Deniz 28. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu haftaki bölümünde Süleman ve Cemil gerçekleri açıklamak zorunda kaldı. Dizinin son bölümü hem güldüren hem de heyecanlandıran sahneleriyle dün akşam saat 20.00'de Trt 1'de yayınlandı.

YEŞİL DENİZ 28. BÖLÜMDE BEKLENMEDİK TEKLİF

TRT 1 ekranının sevilen dizilerinden Yeşil Deniz'de heyecan devam etti. İsmail'in Sedef'e evlilik teklifi ettiğini öğrenen Zümrüt soluğu Doktor Tugay'ın yanında almıştı. İsmail ve Sedef'in yeniden kavuşabilmesi için Tugay'a beklenmedik bir teklifte bulund. Hicabi Makasçı'ya yakalanan Süleman ve Cemil ise yeterince ikna edici bir açıklama yapamayınca mecburen gerçeği anlatmak zorunda kaldı. Emin, Emine ile evlendikten belki de aylar sonra nihayet muradına kavuşacaktı.

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ Mert Turak'ın rol aldığı dizide kafası rahatlayınca birden dünyaya farklı bir gözle bakmaya başlar. Öte yandan Sedef'in İsmail'in evlilik teklifini reddettiğini öğrenen Hicabi ise bir kez daha İsmail'in karşısına çıkacak ve onu Sedef'i istemeye gelemeye ikna edecektir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler