MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 41. bölümü hüzünlü sahneleriyle ekrana geldi

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz 41. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Samimi dili, başarılı kadrosuyla gönüllerde taht kuran Yeşil Deniz'in ekrana gelen 41. bölümünde babasının cenazesi Süleman'ın dünyasını altüst etti.

TRT'nin sevilen Ege dizisi Yeşil Deniz 41. bölümüyle ekran macerasını sürdürmeye devam etti.. Kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren dizisi Yeşil Deniz bu hafta hüzün dolu bir bölümle ekrana geldi. Farklı hikayesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla büyük küçük herkesin beğenisini kazanan dizide bu hafta hüzün vardı: İlyas'ın ansızın kasabaya gelen cenazesi Yeşilova'yı hüzne boğarken olayların karışmasına neden oldu. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın'ın rol aldığı Yeşil Deniz'in son bölümü 5 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekranlara geldi.

YEŞİL DENİZ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Yeşil Deniz yeni bölümünde; babasının cenazesi Süleman'ın dünyasını altüst eder. Hicabi'nin getirdiği haberle Süleman'ın annesine söylediği yalan bir anda ortaya çıkmıştı. Hafize muhtarlığın önüne kadar gelip cenazenin İlyas'a ait olduğundan emin olunca daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptı ve Süleman'a herkesin içinde sert bir tokat attı. Süleman ise bir yanda annesine yaşattığı diğer yanda babasının ona yaşattığı hayal kırıklıklarıyla öylece ortada kalakalmıştı. Bu sırada bir başka hayal kırıklığı yaşayan Neşe cenazeye gidip gitmeme konusunda kararsızdı. Kasabada kulaktan kulağa yayılan İlyas'ın şehirde kendine bir başka hayat kurduğu haberleri ise bir başka yalanı, sadıçların etrafındakilere söylediği paraların Süleman'ın babasından geldiği yalanını ortaya çıkaracaktı. Süleman annesine gerçekleri anlattı mı? Sadıçlar sevdiklerine nasıl bir açıklamada bulundu? Üsen'in kimse duymadan düğünü yapma işi bir anda çıkmaza girerken İlyas'ın diğer oğlunun avukatla birlikte gelişi ne gibi gelişmelere yol açacaktı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler