MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz 66. bölümde Haşim öfkeye kapıldı

Eğlence TRT 1 dizisi Yeşil Deniz 66. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. TRT 1'in beğenilen dizisi yine izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Yeşil Deniz 66. bölümde öfkeye kapılan Haşim, Süleyman'a yumruk attı.

Doksalı yıllarda bir Ege kasabasında geçen Yeşil Deniz dizisi yine izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Merakla beklenen dizide sürpriz gelişmeler arka arkaya ekrana geldi. Haşim öfkeye kapılırken, Süleyman'a yumruk attı. Bunun üzerine işler iyice yolundan çıktı. Oyuncu kadrosunda Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, İlker Aksum ve Güneş Sayın'ın yer aldığı Yeşil Deniz 66. bölümüyle 4 Nisan Pazartesi akşamı saat 19.55'te ekrana geldi. İşte Yeşil Deniz son bölümün en çarpıcı görüntüleri ve detaylar!

KASABADA İŞLER KARIŞIYOR

Yeşil Deniz 66. bölümde boşanma kararı alan Sibel ve Süleyman, bu konuda Hafize'yi ikna etmenin yollarını aramaya başladılar. Sadıçların nişanda yaptığı tiyatroyla birlikte Hayati Haşim'in gerçek yüzünü anlamıştı. Haşim ise bir kez daha öfkesine hakim olamadı ve bu defa herkesin içinde Süleman'a yumruk atınca işler bir anda karıştı. İsmail, Süleman, Emin, Cemil, Cemile, Naciye, Hicabi, Kamil; kısacası tüm Yeşilovalılar kendilerini bir anda kalabalık bir kavganın içinde buldular. Bu arada derviş kılıklı Fezai'yi tanıyıp sevme fırsatı bulan Cemil de bir punduna getirip evlilik meselesini Zarife'ye açtı. Zarife başta bu duruma tepki gösterse de Sezai'nin planını anlayınca işler değişti. Hayati'den habersiz Neşe'nin karşısına çıkan Haşim, ona artık iyileştiğini, son bir fırsat daha istediğini söyledi. Ancak Neşe'den " ben Süleman'ı seviyorum" cevabını alınca dünyası başına yıkıldı ve Süleman'dan intikam almak için harekete geçti. Süleman ve Sibel cephesinde ise aniden boşanacak olmanın şaşkınlığı vardı. Süleman Sibel'e bir kez daha 'emin misin, biraz daha beklesek olmaz mı' diye sorarken Sibel'in kararı ise kesindir, bir an önce boşanmak istedi. Tabi bu durumu Hafize'ye kabullendirmek kolay olmadı. Hafize boşanmanın ardındaki gerçek sebebin er veya geç peşine düştü elbette. Sadıçlar Süleman'ın derdine bir çare bulabildi mi? Hafize boşanma durumunu öğrenince nasıl bir tepki verdi? Haşim'in sadıçlar için düşündüğü intikam planı bizimkileri bir anda zor bir durumun içine atarken Yakut'un karşısına çıkan sürpriz bir gelişme evliliğinin üzerine adeta kara bulut gibi çöktü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler