MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeşil Deniz son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Yeşil Deniz son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Sedef, İsmail ve Zümrüt'ü el ele görünce hayal kırıklığına uğradı.

TRT'nin sevilen dizisi Yeşil Deniz izleyici karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan beşinci bölümü izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı.

Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Nuri Gökaşan, Yener Gürsoy, Jale Aylanç, Elvan Dişli'nin rol aldığı Yeşil Deniz son bölümde, ilginç gelişmeler yaşandı.

Yeşil Deniz son bölümde İsmail, Zümrüt'ün bir anda elini tutmasına çok şaşırdı. Eli ayağına dolaşan İsmail ne yapacağını bilemez ve Zümrüt'e beklenen karşılığı veremedi. Sedef o sırada yaşananlara şahit oldu. Sedef, İsmail ve Zümrüt'ü el ele görünce hayal kırıklığına uğradı ve bu üzüntüyle Tüccar Sami'nin oğluna evet dedi. Neşe'nin mektubu bulduğundan habersiz olan Süleyman ise Hayati'nin ova damında kötü bir sürprizle karşılaştı. Yeşil Deniz son bölümde Camiye getirilen cenaze, işleri oldukça karıştırdı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler