MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yetim Gönüller Samanyolu'nda ekrana geldi

Samanyolu'nun sevilen dizisi Yetim Gönüller son bölümü izleyici karşısına çıktı. Son bölümde olayların ardı arkası kesilmedi. 8. bölümde Ayşe kazara teyzesini vurdu.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri belli bir kitle oluşturan ilgiyle izlenen Yetim Gönüller yeni bölümde heyecanlı dakikalar yaşandı, dün akşam yayınlanan son bölümde Asya, her ne kadar teyzesini kazayla vursa da bundan ötürü pişmanlığı dinmedi. 8. bölüm izleyiciye de endişeli dakikalar yaşattı. Son bölüm dün akşam 21.00'de yayınlandı.

Yetim Gönüller son bölümde Ayşe kazara teyzesini vurdu, bu duruma çok üzüldü. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan Ayşe, kahroldu. Beşir ise bunu fırsat bilip bu durumdan yararlanmaya çalıştı. Yamalı, son anda Beşir'in adamlarının elinden kurtulacak her şeyi anlatmak için Teğmen Kerem'in yanına gitti.

Diğer yandan Kerem, her şeye rağmen Asya'yı konakta bırakmak istemedi. Bu sırada yaşanan beklenmedik kaza ise her şeyi değiştirdi. Yetim Gönüller son bölümde Beşir, hastaneye kaldırılan Asya'ya bir sürpriz hazırlamak istedi. Bu sürprizle Asya'yı etkilemek istedi ancak Beşir'in adım adım takipte olan Asiye'den haberi yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler