MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 11. bölümü dün akşam Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Yılanların Öcü son bölümü dün akşam ekrana geldi. Merakla beklenen Yılanların Öcü 11. bölümde Nesrin, Fatma ve Kamuran'ı birlikte görünce kuşkuya kapıldı.

Show Tv ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yılanların Öcü 11. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalıkur, Nail Kırmızıgül ve Ahmet Varlı'nın paylaştığı dizi bu bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kitledi. Fatma ve Kamuran'ı birlikte gören Nesrin kuşkuya kapıldı. Öte yandan Fatma ise bu yanlış anlaşılmadan son derece rahatsızdır. Yılanların Öcü son bölümü dün akşam saat 20.00'da ekrana geldi.

Yılanların Öcü 11. bölümde Nesrin Fatma ile Kamuran'ı birlikte gördü. Nesrin gördüklerinden dolayı kuşkuya kapıldı, içi içini yedi. Kamuran üzerindeki kuşkuları dağıtmak istedi. Fatma ise olaydan son derece rahatsızdı. Ömer geçmişe dair izlerin peşinden giderken, bu durum Hüsnü'yü tedirgin etti. Geçmişte kalan bu sırrın kesinlikle gün yüzüne çıkmaması gerekmektedir ve Hüsnü bunun için her şeyi yapmaya hazırdı.

Öte yandan Hüsnü Kara Bayram ve Irazca ile uğraşmaya devam etti. Fatma ise Kamuran'ın yaklaşımından bir şeylerin ters gittiğinin farkındaydı ve buna bir son vermek istedi. Fakat Haceli'nin planlarından habersizdi...
YILANLARIN ÖCÜ 11. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Vitrin

En Çok Aranan Haberler