MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 20. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Heyecan dolu dizi Yılanların Öcü son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Yılanların Öcü 20. bölümde Bayram, Fatma ve Ömer Zonguldak'a doğru yola çıktı. Öte yandan Necip ise Şerife'nin Kamuran'dan hamile olduğunu öğrendi.

Fakir Bayburt'un unutulmaz eserinden ekranlara aktarılan Yılanların Öcü son bölümüyle 28 Ocak Çarşamba akşamı ekrana geldi. Başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı'nın paylaştığı Yılanların Öcü 20. bölümde yaşanacak gelişmeler sevenlerini ekrana kitledi. Her bölümüyle izleyiciyiyi ekrana bağlamayı başaran dizinin bu bölümünde Necip, Şerife'nin Kamuran'dan hamile olduğunu öğrendi. Diğer yandan Fatma ve Ömer Zonguldak'a gitmek üzere yola çıktı.

Yılanların Öcü son bölümde Bayram ve Fatma sonunda Ömer'i de yanlarına alarak Zonguldak'a doğru yola çıktılar. Kamuran'ın aklı ise karısı Nesrin'in ölümüne rağmen Ankara'da hastanede bıraktığı Fatma'daydı. Bir an önce onun yanına gitmek isterken karşısına çıkan ağabeyi Necip tarafından durduruldu. Çünkü Necip, Şerife'nin Kamuran'dan hamile olduğunu öğrendi. Necip'in öfkesi ile büyük hesaplaşma gerçekleşecekti.

Şerife'nin, kendisinden olan bebeği aldırmasını isteyen Kamuran'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktu. Fatma'nın Bayram'la kaçtığını öğrenen Kamuran Yılanların Öcü 20. bölümde gözü dönmüşçesine Irazca ve Ayşe'nin evini bastı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler