MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 24. bölümde Bayram öfkeli

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Yılanların Öcü son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Yılanların Öcü 24. bölümde Fatma'nın Bayram ile konuşması oldukça gergin geçti. Bayram ve Ömer tarafından yalnız bırakılan Fatma'nın mutluluk hayalleri suya düştü.

Fakir Baykurt'un romanından televizyona uyarlanan Yılanların Öcü 24. bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine tansiyonu yüksek, heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Dizinin bu bölümünde Kamuran yürüyemeyeceği gerçeği ile yüzleşmeye çalışırken, Fatma'nın Kamuran'la nikahlandığını öğrenen Bayram onu affetmedi. Sevilen dizi Yılanların Öcü 24. bölümüyle 25 Şubat Çarşamba akşamı Show Tv'de ekrana geldi.

YILANLARIN ÖCÜ 24. BÖLÜM ÖZETİ

Kamuran artık yürüyemeyeceği gerçeği ile yüzleşmişken, yaptıklarının cezasını çekmesi gerektiğine inanan abisi Necip tarafından jandarmaya teslim edildi. Yılanların Öcü son bölümde Kamuran cezaevine girdi. Fakat içeride de boş durmadı ve onu bu hale düşürenlerden intikam almaya çalıştı. Elbette Fatma'dan vazgeçmeye de, Şerife ile evlenmeye de niyeti yoktu.

BAYRAM FATMA'YI AFFETMEDİ

Fatma gerçekten de Kamuran ile nikahlandığını Bayram'a söyledi, her ne kadar kendini açıklamaya çalışsa da Bayram, Fatma'yı affetmedi.

Hayatında sevdiği iki insan, Bayram ve Ömer, ona yüz çevirince Fatma için mutluluk ihtimali de bitmişti. Yılanların Öcü 24. bölümde kardeşine olan sevgisini ve Bayram'a duyduğu büyük aşkı kalbine gömen Fatma, Karataş'tan ebediyen gitmeye karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler