MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 25. bölüm Show'da ekrana geldi

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Yılanların Öcü yeni bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Yılanların Öcü 25. bölümde Kamuran, Necip'i öldürme planına Hüsnü'yü dahil etmeyi başaracak mı merak konusu olacak.

Fakir Baykurt'un romanından televizyona uyarlanan Yılanların Öcü 25. bölümüyle 4 Mart Çarşamba akşamı ekrana geldi. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde yine tansiyonu yüksek, heyecan dolu bir bölüm yaşandı. Dizinin bu bölümünde Kamuran, sürpriz bir kararla Necip'e Şerife ile evlenmeyi kabul ettiğini söyledi. Öte yandan Bayram ve Fatma aşklarından vazgeçmediler. İşte Yılanların Öcü son bölümünden detaylar...

YILANLARIN ÖCÜ 25. BÖLÜM ÖZETİ

Bayram, Fatma'nın Karataş'tan ayrılmasına mani oldu, aşklarına sahip çıkabilmek için bir şansları daha vardı. Kamuran, Hüsnü'yü Ömer üzerinden tehdit ederek Necip'i öldürme planına dahil etmeyi başarmaya çalıştı. Hüsnü'nün vicdanı gerçekten de bu cinayete ortak olmasına izin vermedi.

Kamuran, sürpriz bir kararla Necip'e Şerife ile evlenmeyi kabul ettiğini söyledi. Yılanların Öcü son bölümde Şerife'nin başına ise öyle bir şey geldi ki Kamuran'ın evlenmeyi kabul etmesine sevinemedi bile… Bayram ve Fatma ise, aşklarından vazgeçmemeye kesinlikle kararlıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler