MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 29. bölüm Fatma kendini feda ediyor

Yılanların Öcü 29. bölümü ile 1 Nisan Çarşamba akşamı sevenleriyle buluştu. Yılanların Öcü son bölümde Fatma Kamuran'dan kurtulmak için bir adım attı ancak Fatma'yı kötü bir sürpriz bekliyordu.

Sevilen dizi Yılanların Öcü 29. bölümüyle 1 Nisan'da Show Tv ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Fakir Baykurt'un Yılanların Öcü adlı eserinden televizyona aktarılan dizide yaşanan gelişmeler izleyicisini ekrana bağladı. Heyecan dolu dizi Yılanların Öcü son bölümde Fatma, Bayram'ı kurtarmak için Kamuran'ın teklifini kabul etti. Bayram tahliye oldu ancak Fatma'ya ne kadar ulaşmaya çalışsa da başaramadı.

YILANLARIN ÖCÜ 29. BÖLÜM ÖZETİ

Fatma, Bayram'ın kurtulmasını garanti altına aldıktan sonra Kamuran'ın teklifini kabul etmiş göründü. Niyeti Kamuran'ı öldürerek ondan ebediyen kurtulmak, Kamuran'a hakkettiği cezayı vermekti. Fakat olaylar planladığı gibi gitmedi. Eski sağlığına kavuşmuş olan Kamuran, silahı elinden almayı başardı ve Fatma'ya zorla sahip olmaya kalkıştı. Fatma, Kamuran'ın elinden kurtulmayı başarabildi mi?

BAYRAM SERBEST KALDI

Bayram ise gerçek suçlunun teslim olduğunu, kendisinin aklandığını öğrendi. Bu kadar kolay bir şekilde suçsuz olduğunun ortaya çıkması kafasını kurcaladı. Fatma'ya ulaşmaya çalışsa da başaramadı. Bayram tahliye olduğu gün Fatma'yı göremeyince Irazca'ya ve Mehmet'e onun neden kendisini karşılamaya gelmediğini sordu. Bayram, onlardan, Fatma ile ilgili hiç beklemediği, çok acı bir gerçeği öğrendi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler