MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 31. bölümde Fatma'nın resti

Yılanların Öcü 31. bölümü 15 Nisan Çarşamba akşamı ekranlardaydı. Yılanların Öcü son bölümde Bayram gerçeklerinde peşinde koşarken Fatma, Haceli'nin karısı olduğunu söyleyerek Bayram'a rest çekti.

Yılanların Öcü 31. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizinin her bölümünü meraklı gözlerle izleyen fenomenler, Fatma'nın Bayram'a tepkisine tanık oldu.Deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç ve yetenekli yıldızların rol aldığı Yılanların Öcü son bölümü akıllarda soru işareti bırakan sahneleriyle 15 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de yayınlandı.

YILANLARIN ÖCÜ 31. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü son bölümünde Hatçe ve Bayram'ı birlikte gören Fatma yıkıldı. Bayram ise Fatma'nın neden Haceli ile evlendiğini mutlaka öğrenmeye niyetliydi. Yılanların Öcü 31. bölümünde de Kamuran da Fatma'yı geri alma planlarına devam etti.

Remziye ve Şerife cephesinde ise işler iyice karıştı. Bayram tüm olanlara rağmen Fatma ile konuşup gerçekleri öğrenmek istedi. Ancak Fatma, artık Haceli'nin karısı olduğunu ve peşini bırakmasını isteyip rest çekti. Bayram, Hatçe ile ilgili bir karar vermek zorundaydı. Ancak Mahmure öyle bir şey öğrendi ki planlar yine bozuldu, bu durum olayların gidişatını bambaşka bir şekilde etkiledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler