MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü son bölümde Fatma'ya büyük şok

Yılanların Öcü son bölümü çarpıcı sahneleriyle ekranlara geldi. Yılanların Öcü 32. bölümde Fatma'nın hamile olduğunu Mahmure Fatma'yı evinden kapı dışarı etmek isterken Kamuran Fatma'nın peşini bırakmamakta ısrar etti.

Deneyimli ve usta oyuncuların yanı sıra genç isimlerin de yer aldığı Yılanların Öcü son bölümü ile ekranlara geldi. Heyecanlı gelişmelerin arda arda ekranlara geleceği Yılanların Öcü 32. bölümde Bayram damatlıklıkla izleyicilerin karşısına çıktı. Bayram ve Hatçe'nin evleneceğini duyan ise Fatma yıkıldı. Yılanların Öcü son bölümün sürprizlerle dolu sahneleri 22 Nisan Çarşamba akşamıShow Tv'de izleyicileriyle buluştu.

YILANLARIN ÖCÜ 32. BÖLÜM ÖZETİ
Yılanların Öcü son bölümünde tüm sırlar ortaya çıkacakken, Mahmure, Haceli'nin kaza yaptığı haberini alınca apar topar hastaneye koştu. Bayram iyice şüphelendi. Mahmure'nin neden Fatma'yı evlerine getirdiğini sorgulamaya devam etti. Remziye ve Şerife, bebeği kendilerininmiş gibi göstermeyi başardılar. Ancak önlerinde yeni bir engel vardı. Kamuran, bebeğin kendisinden olduğunu ispatlamaları için babalık testi yapılmasını istedi. Fatma, Bayram ve Hatçe'nin evleneceğini duyduğunda yıkıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler