MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 33. bölümüyle nefesleri kesti

Fakir Bayburt'un ünlü romanından televizyonlara aktarılan Yılanların Öcü dizisinin 33. bölümü dün akşam yayınlandı. Merakla beklenen Yılanların Öcü 33. bölümde Fatma Bayram'ı kaybetmeye daha fazla dayanamadı.

Yılanların Öcü 33. bölümü ile heyecan kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölümünde Bayram'ın evlenmesi Fatma'yı sarstı. Bayram ve Fatma tekrar bir araya gelebildiler mi? Koliba Film imzalı dizi, Yılanların son bölümü dün akşam saat 20.00'de Show TV'de izleyicileriyle buluştuç

Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet'in başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Fatma Bayram'ı kaybetmeye daha fazla dayanamadı.

YILANLARIN ÖCÜ SON BÖLÜM ÖZETİ
Yılanların Öcü son bölümünde tüm sırlar ortaya çıkacakken, Mahmure, Haceli'nin kaza yaptığı haberini alınca apar topar hastaneye koştu. Bayram iyice şüphelendi. Mahmure'nin neden Fatma'yı evlerine getirdiğini sorgulamaya devam etti. Remziye ve Şerife, bebeği kendilerininmiş gibi göstermeyi başardılar. Ancak önlerinde yeni bir engel vardı. Kamuran, bebeğin kendisinden olduğunu ispatlamaları için babalık testi yapılmasını istedi. Fatma, Bayram ve Hatçe'nin evleneceğini duyduğunda yıkıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler