MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 34. bölümde Bayram'a bebek şoku

Fakir Bayburt'un ünlü romanından televizyona uyarlanan Yılanların Öcü 34. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Beğenilen dizi Yılanların Öcü son bölümde Haceli artık, Fatma'nın gerçekten karısı olmasını istedi.

Fakir Baykurt'un romanından televizyona uyarlanan Yılanların Öcü 34. bölümüyle ekranlara geldi. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığıı bir bölümle izleyici karşısına çıkan dizi, bu hafta da gündeme bomba gibi düştü Bayram'ın başka biriyle evlenmesiyle yıkılan Fatma, Haceli'nin isteği karşısında şok oldu. Başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur rol aldığı Yılanların Öcü son bölümü 6 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarında geldi.
YILANLARIN ÖCÜ 34. BÖLÜM ÖZETİ

Show Tv ekranının sevilen dizilerinden Yılanların Öcü'nün 34. bölümünde heyecan fırtınası esmeye devam etti. Bayram'ın Hatçe ile evlenmesi Fatma'yı yıkmıştı. Fatma uğruna büyük fedakarlıklar yapan Haceli, onun hala Bayram için üzülmesini hazmedememekteydi.Haceli artık, Fatma'nın gerçekten karısı olmasını istemekteydi. Ama hem Fatma hem de Haceli yaptıkları fedakarlıkla arzuları arasında sıkışıp kaldı. Şerife'nin amacı ise Kamuran'ın karısı olmak değil, Kamuran'ı cezalandırmaktı. Kamuran'dan intikam almak için Fatma'dan yardım istedi. Hatçe, yeni evlendiği Bayram'ın kendinden neden uzak durduğunu anlamaya çalışmaktaydı. Hatçe, kocası Bayram'ın hala Fatma'yı sevdiğini öğrenecek miydi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler