MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 41. bölümde Kamuran'ın yeni planları

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Yılanların Öcü son bölümü yine nefesleri kesti. Cemal Toktaş ve Hande Soral'ın başrollerini paylaştığı Yılanların Öcü 41. bölümünde yendien ortaya çıkan Kamuran yeni hamleler yaptı.

Ekranların iddialı dizilerinden Yılanların Öcü 41. bölümü sürpriz gelişmeleriyle izleyicilerini ekrana başına kilitledi. Fakir Baykurt'un ünlü eserinden esinlenerek yayınlanan, başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Nalan Örgüt, Burak Can, Erden Alkan, Ceyda Kasabalı, Gonca Yakut, Süleyman Karaahmet, Orkun Öngen, Sibel Şişman, Zafer Güllü, Murat Çobangil, Eyüp Bayşi ve Aycan Koptur'un paylaştıkları sevilen dizi Yılanların Öcü son bölümünde bebeklerinin ölmesine engel olmaya çalışan Ömer, her şeyi göze aldı ancak bu çözüm başta Haceli olmak üzere herkesi çılgına çeviredi. Yılanların Öcü 41. bölümü 1 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21.00'de kaldığı yerden devam etti.

YILANLARIN ÖCÜ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü son bölümünde; kader, bir süredir kendi yolunu seçen Bayram ve Fatma'yı büyük bir trajediyle yeniden yan yana getirmişti. Salih Bebek çok hastadır ve iyileşmesinin tek yolu, acil olarak uygun bir ilik bulunmasıdır. En uygun ilikse, ancak bir kardeşi olursa bulunacaktır! Bu durumda Fatma ve Bayram'ın yeniden bir çocuk sahibi olması gerekmektedir. Yılanların Öcü 41. bölümünde; Kamuran'ın yeniden ortaya çıkmasıyla Şerife, onun isteklerini harfiyen yerine getirmeye başladı. Çocuk sahibi olmak için türlü yollar deneyen Hatçe ise Bayram ve Fatma'nın, bebeklerinin hastalığı nedeniyle yeniden yakınlaşacağını düşünerek çıldırdı Ona göre Bayram ve Fatma'yı sonsuza dek ayırmanın tek yolu, o çocuğun ortadan kaybolmasıydı.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler