MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 45. bölümünde değişen hayatlar

Yılanların Öcü 45. bölümüyle yeni sezon başlangıcını yaptı. Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Yılanların Öcü yeni sezon ilk bölümünde izleyiciler, karakterlerin değişen hayatlarına tanık oldu.

YILANLARIN ÖCÜ 45. BÖLÜM TÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYIN

Fakir Baykurt'un ünlü eserinden uyarlanan Yılanların Öcü yeni sezona iddialı bir başlangıç yaptı. Anadolu insanını gözler önüne seren senaryosu, güçlü kadrosu ve heyecan dozu yüksek sahneleriyle gönüllerde taht kuran dizi 45. bölümüyle yeni sezonda da devam etmeye başladı.Çarpıcı sezon finali ardından uzun bir ara veren Yılanların Öcü yeni sezon ilk bölümünde ekran başındakiler, adeta bambaşka bir hikaye ile karşı karşıya gelmiş hissi yaşadı. Başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay gibi isimlerin paylaştığı Yılanların Öcü 45. bölümüyle 30 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show Tv'deydi!

YILANLARIN ÖCÜ 45. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü yeni sezon ilk bölümünde; aradan 5 yıl geçmiş, her şey değişmişti. Karataş Köyü'nün basit insanlarının hayatları İstanbul'a sürüklenmiş, kimi evladının sağlığı için, kimi sevdiği, kimi oğlu, kimi kardeşi, kimi nişanlısı uğruna taşı toprağı altın şehrin bir köşesine sığışıp kalmıştı. Fatma'nın oğlu Salih'in peşinde sürüklenen kaderi, hayatına ansızın giren ve şimdilerde oğlunun baba dediği Kenan'la birlikte değişmişti. Ancak Amerika'dan dönüşleriyle her şey değişti. Geri dönmeleriyle her şey bir bir yeniden ortaya çıktı ve Fatma zor seçimlerin arasında kaldı. Fatma'nın peşinden İstanbul'a gelen Haceli'nin de kaderi değişmekteydi şimdilerde. Onun gönül yarası, sırtındaki yükü, en sevgili derdi Fatma'yı artık azad etme zamanıydı. Tam da o gün en sevdikleri olacağını bilmeden, evini başına yıktıkları insanlar girdi onun da hayatına.

Irazca Ana ise oğul derdine peşinden toprağından kopup gelmiş İstanbul'un cenderesinde Ayşe'siyle hayata tutunmuştu. Irazca Irazca'lığından bir şey kaybetmemişti de ya Ayşe? Değişmeyen tek şey Bayram'ın içindeki ateş, sevda ve bir gün oğlu ile Fatma'ya kavuşacağı umuduydu. Onun için hayat Kamuran'ın ölümünün üstünden geçen beş yıl da durmuştu ancak Bayram hiç bir şeyin bıraktığı yerde durmadığını çok kısa sonra öğrenecekti. Verilen sözlerin tutulmadığını, beş yıl mahpus damında çürümenin boşa olduğunu anlayacaktır Şimdi Bayram için kaybettiği her şeyi geri alma zamanıydı. Şimdi Yılanların öç zamanıydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler