MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü 46. bölümde Fatma'nın teklifi şaşırttı

Yılanların Öcü son bölümüyle 7 Ekim akşamı ekrana gelen bölümüyle nefesleri kesti. Dizinin 46. bölümünde Fatma'nın evlilik teklifi şaşırttı. Olayların ardı arkasının kesilmediği Yılanların Öcü son bölümünde yaşananlar, haberimizde!

Yılanların Öcü ikinci sezon bölümleriyle dizi severleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Fakir Baykurt'un ünlü eserinden uyarlanan Yılanların Öcü 46. bölümü izleyicilerinin karşısına yine şaşırtıcı gelişmeleriyle çıktı. Yeni sezona iddialı bir başlangıç yaparak herkesi şaşırtan dizinin bu haftaki bölümünde Bayram ve Haceli birlikte hareket etti. Hapiste geçen yılların ardından Fatma'nın ihanetiyle sarsılan Bayram, Haceli'ye giderek kesinlikle Fatma'dan boşanmamasını istedi. Geçmişinden korkan Fatma ise sürpriz bir şekilde evlilik kararı aldı. Başrollerini; Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Ahmet Varlı, Mehmet Atay gibi isimlerin paylaştığı Yılanların Öcü 46. bölümü 7 Ekim Çarşamba akşamı Show Tv'deydi.

YILANLARIN 46. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü son bölümünde; Bayram'ın evdeki varlığı ve artık orada çalışacak olması Kenan, Fatma ve Bayram arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden oldu. Kenan annesinin tehdidi yüzünden Bayram'ın evde kalmasını kabul etmişti ancak bir yandan da bu kararla yaşamak onu perişan etmekteydi. Fatma'nın evlen benimle demesi üzerine kontrolü yeniden ele alabileceğini düşündü. Bunu duyan Bayram ise Haceli'ye giderek kesinlikle Fatma'dan boşanmamasını söyledi. Haceli'nin köşeye sıkıştırdığı Sait, deliye dönmüş ve Bilal'in oğlu Sinan'ı öldürmeye yemin etmişti. Bilal ise Haceli'den oğlu Sinan'a korumalık yapmasını istedi.Yılanların Öcü 46. bölümünde Fatma'nın zengin bir eve kapak attığını öğrenen Şerife ise boş duracak değildi. Ancak Fatma'yı görmeye gittiği evde Fikret'le karşılaşan Şerife asıl büyük balığı yakaladığını anladı. Şimdi elinde Fatma'dan daha iyi para sızdırılacak biri vardı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler