MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü son bölümü ekrana geldi

Show Tv'nin sevilen dizisi Yılanların Öcü son bölümüyle bu akşam yayınlandı. 12. bölüm saat 20.00'de izleyici karşısına çıktı. Son bölümde Emine'nin amcası hakkında söylediği sözler, Ömer'in aklını karıştırdı.

Yılanların Öcü son bölümde olaylar eksik olmadı. Dizide yaşanan yeni gelişmeler çarşamba akşamlarını heyecanlı kıldı. Yılanların Öcü 12. bölümü dün 20.00'de Show Tv'de yayınlandı. Fakir Bayburt'un ölümsüz eserinden televizyona aktarılan ve başrollerini Cemal Toktaş, Hande Soral, Rüçhan Çalıkur, Nail Kırmızıgül ve Ahmet Varlı'nın paylaştığı dizi son bölümü izleyenleri oldukça meraklandırdı.

Yılanların Öcü son bölümde Hüsnü Kamuran'dan yardım alarak Elif'in Fatma'ya yardım etmesini engellemeyi başardı. Kamuran ise Fatma ile ilgili kötü planları olduğundan haberdar değildi. Hüsnü'nün Bayram'a verdiği cevap karşısında iki aşık şaşkınlıklarını gizleyemedi ve birlikte plan yapmaya karar verdi.

Ömer'in aklı oldukça karışıktı. Nedeni ise Emine'nin amcası hakkında söylediği sözlerdi. Emine ise bu sözlerin arkasındaydı. Hatta babası ve amcasına dair gerçekleri de itiraf edeceğini üstüne basa basa söyledi. Ömer, Ayşe ile birlikte Emine'nin evine gittiğinde onları hiç beklemedikleri bir olay beklemekteydi. Fatma ve Bayram'ın aldıkları haber onları şoka uğrattı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler