MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü son bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Kamuran Fatma ve Bayram'ı ayıramayacağını anladı. Önlerindeki engelleri aşmak isteyen Bayram ve Fatma ise Yılanların Öcü son bölümde evlilik kararı aldılar. İlgiyle izlenen Yılanların Öcü 15. bölümü 17 Aralık akşamı Show Tv ekranlarında yer aldı.

Show Tv'nin soluksuz izlenen dizisi Yılanların Öcü 15. bölümü yine izleyenlerini ekrana kitledi. Dizinin bu bölümünde yaşananlar yeni olayların habercisi oldu. İzleyenler bu bölümde heyecan dolu anlara şahit oldular. Bayram, Ayşe'nin başına gelenlerden Hüsnü'yü sorumlu tuttu. Yılanların Öcü son bölümüyle 17 Aralık Çarşamba akşamı izleyenleriyle buluştu.

Fakir Bayburt'un ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Yılanların Öcü 15. bölümde Bayram, Ayşe'nin başına gelenlerden hala Hüsnü'yü sorumlu gürüyordu. Hüsnü'yü Ayşe'ye saldıran adamların evinde görünce bu şüphesinde haklı çıktı mı? Bayram ve Fatma aşklarının önündeki engelleri aşmak için gizlice evlenmeye karar verdiler. Yılanların Öcü son bölümde Bayram nikah için gün almaya çalışırken, kavuşmalarına engel olmak isteyenler bu sefer hangi yollarla Bayram ve Fatma'nın karşılarına çıktılar?

Aşıkları birlikte gören ve Fatma'dan vazgeçmeye niyeti olmayan Haceli'nin tepkisi ortalığı birbirine, Kamuran da bir yandan saplantı haline getirdiği Fatma'nın her şeye rağmen Bayram'dan vazgeçmeyeceğini anladı. Bu durum onu çileden çıkardı. Yılanların Öcü 15. bölümde Fatma zor anlar yaşadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler