MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü son bölümünde Haceli hapse düştü

Yılanların Öcü 36. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Yılanların Öcü son bölümünde Kamuran aldığı kurşun darbeleriyle denize düştü, Haceli ise hapse girdi.

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasına girmeyi başaran Yılanların Öcü sinemadan sonra televizyona da damga vurmaya devam etti. Show TV'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden olmayı başaran Yılanların Öcü 36. bölümü heyecan dozu yüksek sahneleriyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin bu bölümünde Kamuran'ın Fatma'nın bebeğini öldürmeye kalkması, Bayramı, Haceliyi ve Ömer'i çıldırttı. Nefretle dolu olan bu üçlü arasından Kamuran'ı vuran isim ise Ömer oldu. Başrollerinde Cemal Toktaş, Hande Soral, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur rol aldığı, silahların konuştuğu Yılanların Öcü son bölümü 20 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana geldi.

YILANLARIN ÖCÜ 36. BÖLÜM ÖZETİ

Yılanların Öcü 36. bölümünde; Bayram ve Fatma'yı hedef alan Kamuran, intikam ateşiyle etrafına zarar vermeye devam etti. Bununla da yetinmeyen Kamuran, girdiği büyük oyunda, Bayram'ı hayatının en zor seçimini yapmaya zorladı. Karısı ve Fatma arasında kalınca şaşıran Bayram, yanlış bir hamle yapınca Fatma bebeği düşürülünceyedek dövüldü. Fatma'yı hastanelik eden Kamuran'ın abi katili olduğu da öğrenilince, hem jandarma hem de Ömer, Haceli ve Bayram Kamuran'ın peşinde düştü. Bol kovalamacalı geçen Yılanların Öcü son bölümünde Kamuran'a iki kurşun sıkan isim ise Ömer oldu, Ömer'in darbesiyle yıkılan Kamuran dereye düştü. Ömer'in gençliğini kıyamayan Haceli suçu üstüne aldı ve hapse girdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler