MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılanların Öcü yeni bölümde Hüsnü plan peşinde

Çarşamba akşamları yayınlanan dizi Yılanların Öcü son bölümü Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Hüsnü hain bir plan yapmak için hazırlık yaptı. Fatma'nın kararı ise merak uyandırdı.

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Yılanların Öcü son bölümü 10 Aralık Çarşamba akşamı izleyiciyle buluştu. Son bölümde Hüsnü, Bayram'a ders vermek için harekete geçti. 14. bölüm çarşamba akşamı 20.00'de Show Tv'de başladı.

Son bölümde Hüsnü ne yaparsa yapsın Fatma'dan vazgeçmeyen Bayram'a bir ders vermek için harekete geçti. Bunu da can evinden vurarak yapmak istedi. Hüsnü, Bayram'ın kardeşi Ayşe'yi kullanarak kız kaçırmanın ne demek olduğunu göstermeye çalıştı. Bu planda da kararlı olduğunu belli etti. Yaptığı hain planın umduğu gibi geçip geçmeyeceği sorusu ise ekrana gelen bölümle ortaya çıktı.

Kardeşinin sağlığına kavuşması için Kamuran'a, Bayram'dan uzak durma sözü verip, aşkı ve kardeş sevgisi arasında sıkışıp kalan Fatma, hangi kararı verdi? Kamuran'ın sinsi planları, Fatma'nın Bayram'a duyduğu aşkı alt etmeyi başardı mı? Gibi pek çok sorunun yanıtı yayınlanan 14. bölüm ile ortaya çıktı. Yılanların Öcü son bölümü Show Tv ekranlarından izleyiciyle buluştu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler