MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılın enleri belli oldu

Magazin dünyasının en geniş katılımlı anketi sonuçlandı.. İşte kazananlar:

Mynet magazin servisi 'Birbak'ın geleneksel hale getirdiği 'yılın Enleri' anketi sizden gelen yüzbinlerce oy sonrası belirlendi. Oy kullanan şanslı kişiler Unilife'ın 31 Aralık gecesi Hilton Otel'de düzenleyeceği yılın en büyük partisine davetiyeler, Avrupa Göz Hastanesi'nden ücretsiz göz check-upları, Ay-Yıldızdan hediye çekleri, İstanbul Akvaryum'da bulunan Coşkun Sabah Sinemaları'ndan film biletleri, www.pugdesignpack.com'dan sırt çantaları ve Armed Güvenlik sistemleri'nden ev kamera sistemleri kazandı.

İşte anket sonucu ve ödül kazanan isimler:

Yılın en iyi dizisi: Kuzey Güney

Yılın en iyi erkek oyuncusu: Kıvanç Tatlıtuğ (Kuzey Güney)

Yılın en iyi kadın oyuncusu: Gökçe Bahadır (Kayıp Şehir)

Yılın magazin olayı: Beren Saat - Kenan Doğulu ilişkisi

Yılın ayrılığı: Gülben Ergen- Mustafa Erdoğan

Yılın kadın şarkıcısı: Sıla

Yılın erkek şarkıcısı: Mustafa Ceceli

Yılın şarkısı: Hakim Bey (Mehmet Erdem)

Yılın polemiği: Başbakan'ın Muhteşem Yüzyıl çıkışı

Yılın sunucusu: Acun Ilıcalı

Yılın olayı: Aziz Yıldırım'ın serbest bırakılması

Yıla damga vuran Tv programı: Ben Bilmem Eşim Bilir

pugdesignpack.com'dan sırt çantası kazananlar: Fatma Alkaya, Dilek Çelik, Haluk Asar, Onur Özçelik, Osman Çuhadar, Ozan Erdem, Selim Yücel, Elvan Özer, Ayşe Hayal ve Eylül Merve Öztürk (Yedekler: Seda Baran, Hakan Çömen, Bilal Ter, Ramazan Yaşar, Yusuf Öncel, Cengiz Saçıntı, Selim Onan, Tuncay soy, hilal Eroğlu ve Ebru Gelgeç Kaya)

Avrupa Göz Hastanesi'nden ücretsiz göz check-up'ı kazananlar: Ahmet Karahan, Esra Ek ve Çağla Kaplan. (Yedekler: Buket Kıran, Tayfun Akalın ve Şeyma Karaca)

Armed Güvenlik Sistemleri'nden ev kamera sistemleri kazananlar: İsa Korkut ve Talip Kansız (Yedekler: İhsan Sevgili ve Gökhan Arık)

Coşkun Sabah Sinemaları'ndan film bileti kazananlar: Burçin Kıtır, Figen Güçlü, Görkem Ateş ve Songül Duran. (Yedekler: Esra Çalık, Adem Kaya, Miray Göktaş ve Emine Demirci)

Unilife'ın 31 Aralık gecesi Hilton Otel'de düzenleyeceği parti bileti kazananlar: Erdil Hınçal ve Muzaffer Demir. (Yedekler: Erdal Dikbayır ve Tahir Yıldırım)

Ay-Yıldızdan hediye çeki kazananlar: Ebru Bölüktaş ve Aynur İmal (Yedekler: Eylem Yağmur ve gülfem Ersöz)

Vitrin


En Çok Aranan Haberler