MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Morgül'den şok eden sözler

Survivor'ın son eleme gecesinde adaya veda ünlü Yılmaz Morgül, oldu. Survivor adasının renkli simalarından biri olan Yılmaz Morgül, gitmesine sebep olan Avatar Atakan için şaşırtıcı cümleler kullandı. İşte Yılmaz Morgül'ün şaşkınlık yaratan sözleri!

Tv 8 ekranlarını kasıp kavuran Survivor'ın 5 Nisan günü ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından, Yılmaz Morgül, Yunus Günce ve İbrahim Yattara SMS oylamasına kalan isimler oldu. Avatar Atakan'ın birinci çıktığı eleme gecesinde sms sonucuna göre Survivor'a veda eden isim Yılmaz Morgül oldu. 4. kez Sms birincisi olan Avatar Atakan, birincisi olunca Yılmaz Morgül ismin verdi. Takım arkadaşını yazmasının nedenini ise şu sözlerle açıkladı: "Hem performansı hem adada hiçbir yararını görmediğimden dolayı benim söyleyeceğim isim Yılmaz Bey' diyerek açıkladı. Avatar Atakan'ın ismini vermesine çok sinirlenen Yılmaz Morgül, fena patladı.

YILMAZ MORGÜL PATLADI

Survivor oy sıralamasından 7. çıkarak diğer iki ismin gerisinde kaldığı için Survivor'a veda eden Yılmaz Morgül, şunları söyledi:Hala Yılmaz Morgül üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun. Başına taktığın şeyi yüzüne tak. İlle çok güçlüler gelecekmiş. Burası olimpiyat yeri mi? Senin için herkes sana hizmet etme noktasında olması gereken kişiler. Ne münasabet efendim. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden biraz ya... Her maça çıktığında senin arkandan Ayetel Kürsi okuyan kim?'

ACUN ILICALI'DAN YILMAZ MORGÜL AÇIKLAMASI

Survivor'ın hem yapımcısı hem de sunucusu olan Acun Ilıcalı da eleme sonrası Yılmaz Morgül hakkında bir yorumda bulundu. Yılmaz Morgül'ün beklenilenden üstün bir performans sergilediğini belirten Ilıcalı: "Bence yarışmanın kazananlarından biridir. 2 hafta dayanamaz demişlerdi ama kendisi herkesi yanılttı." ifadelerini kullandı.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Peki Survivor'un en renkli karakterlerinden biri olan Yılmaz Morgül kimdir? Adaya ilginç açıklamaları ve diğer yarışmacı arkadaşlarıyla yaşadığı polemiklerle damga vuran Yılmaz Morgül'ün hayatını sizler için derledik.

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu Morgül ailesinin altıncı çocuğu olarak doğdu. Aslen Rizeli olan ünlü sanatçının müziğe ilgisinde babası ve babaannesinin önemli bir etkisi bulunmaktadır. Babaannesinin ud çalıp söylemesi ve babası İbrahim Bey'in usta bir tulum müzisyeni olması nedeniyle müzikle içiçe büyümüştür. Çok küçük yaşta babasını kaybeden Yılmaz Morgül, lk, orta ve lise öğrenimi boyunca müsamerelerde şarkılar söyledi, korolarda yer aldı, tiyatro oyunlarında roller üstlendi. Onbir yaşına geldiğinde Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı. Üsküdar, Kalamış, Beşiktaş, Kadıköy ve Bakırköy Musikî Cemiyetleri'nden dersler alan başarılı sanatçı,ilk kez 1988′de Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak sahneye çıktı. "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. Orhan Gencebay ve Zeki Müren'in parçalarını seslendiren Yılmaz Morgül, "Elveda İstanbul" şarkısıyla tanındı. 1997 yılında 32 ülkenin katıldığı Güney Pasifik Şarkı Yarışmasına "Uluslararası Star"konumuyla katılıp "En İyi Yorumcu" ödülü aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler