MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz Morgül'den Survivor 2016'da davranış dersi

Survivor 2016'ının ilk bölümden dikkat çeken ismi Yılmaz Morgül, performanslardan sonra arkadaşlarını bir araya topladı. Herkes yüzyüze konuşacak diyen Yılmaz Morgül, diğer yarışmacılara nasıl davranması gerektiğini anlattı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günlere damga vurması beklenen Survivor 2016 yarışması iddialı başladı. Yarışma programında, herkes tarafından yakından takip edilen Yılmaz Morgül, ilk bölümden dikkat çekmeyi başardı. Survivor'a katılmadan önce ilginç açıklamalarda bulunan, "IQ'um '164.7'. İki bilim adamı, dört doktor beynine sahibim" diyen Yılmaz Morgül, yarışma arkadaşlarını gece yarısı bir araya topladı. Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günce gibi isimlerle birlikte aynı adayı paylaşan Yılmaz Morgül, arkadaşlarına nasıl davranmaları gerektiğini anlattı.İşte Survivor 2016'da Yılmaz Morgül kuralları!

Herkesin yüzyüze iletişim kurması gerektiğini söyleyen Yılmaz Morgül şu cümleleri kullandı: Herkes yüzyüze konuşacak. Kimse kimseye "fısır" bile laf etmeyecek arkasından. Sonra kimse demesin "Bunların ikisi çekildi, üçü çekildi, dördü çekildi. Bunlar ne konuşuyorlar" Olmasın bunlar. Burada çok iyi arkadaş olalım. Ne olursa olsun, burası ünlüler takımı olarak hanım efendiler ve beyefendilerden oluşacak. Bir hanımefendi, bir beyefendi nasıl davranışları kendilerine yakıştıracaklarsa öyle davranacaklar. Hep söyledim, asla sözlü saldırı olursa seviyelerine inmeyiniz, muhattap olmayınız. "

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul'un Beykoz ilçesinde yedi çocuklu bir ailenin altıncı çocuğu olarak dünyaya gelen Yılmaz Morgül, babaannesinin ud çalıp söylemesi ve babası İbrahim Bey'in usta bir tulum müzisyeni olması nedeniyle müzikle içiçe büyüdü. İlk, orta ve lise öğrenimi boyunca müsamerelerde şarkılar söyleyen, korolarda yer alan Yılmaz Morgül, okul yaşamı boyunca çeşitli işlerde çalıştı. Tarla işçiliğinden garsonluğa, komilikten inşaat sahalarına kadar kendi harçlıklarını kazanarak okudu. İlk sahne deneyimini 1988 Adana'da Divan Otel'inde assolist olarak yaşayan Yılmaz Morgül, "Elveda İstanbul" adındaki ilk albümünü 1995 yılında çıkardı. 1996 yılında çıkardığı ikinci albümünde Orhan Gencebay'ın "Dertler Benim Olsun", Cengizhan Altuntaş ve Mehmet Ilgın'ın "Ağlama Değmez Hayat"ını kendi tarzıyla yeniden seslendirdi. Zeki Müren'in unutulmaz filmlerinden biri olan "Bahçevan"ın aynı isimli şarkısını yeniden okudu."Elveda İstanbul" şarkısıyla artık bütün ülkenin tanıdığı bir sanatçı haline gelen Yılmaz Morgül, 1997 yılında 32 ülkenin katıldığı Güney Pasifik Şarkı Yarışmasına "Uluslararası star"konumuyla katılıp "En İyi Yorumcu" ödülü aldı. Olay TV'de "Yılmaz Morgül Şov" isimli bir program yapan sanatçı, beş yıl gibi uzun bir aradan sonra müzik dünyasına iddialı bir şekilde giriş yaparak maxi single çalışması ''Yalnızlık Makamı'' Esen Müzik etiketiyle 17 Mart 2015 tarihinde tüm müzik marketlerde ve dijital kanallarda yerini aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler