MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Youtube fenomeni Burcu Bakdur kimdir?' Sorusuna yanıt

Burcu Bakdur, Youtube videolarında en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu. Peki, geçtiğimiz aylarda birbirinden eğlenceli videolarından birine ünlü komedyen Cem Yılmaz konuk ederek büyük ses getiren Burcu Bakdur kimdir?

Youtube'ta açtığı 'Nedir?' kanalıyla bir fenomene dönüşen "Burcu Bakdur" son günlerin en çok merak edilen ismi oldu. Videoları milyonlara ulaşan, eğlenceli skeçleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Burcu Bakdur'un özellikle Cem Yılmaz'ı konuk ettiği videosu sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor Burcu Bakdur'un farklı sunumuyla renklenen videolardan dört dakika süren 'Klişe' adlı bölümüne katılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, klişe üzerine birkaç espri yapmaktan da geri durmadı. Videoda ünlü komedyenle "Çiçek Abbas - Şakir atışmasını" canlandıran Burcu Bakdur, Cem Yılmaz'ı fena bozuyor. Peki, Burcu Bakdur kimdir? İşte Youtube fenomen Burcu Bakdur hakkında bilinmeyenler?

BURCU BAKDUR KİMDİR?

1985 tarihinde İstanbul'da doğan Burcu Bakdur, ilkokul, Ortaokul ve Lise hayatını İstanbul'da tamamlamıştır. Küçüklüğünden beri yenilikliklere ve teknolojiye oldukça meraklı olduğunu dile getiren Burcu Bakdur, son günlerin en popüler ve en çok izlenilen video paylaşım platformu YouTube oldukça başarılı işlere imza atmaya başladı ve kullanıcılarına sunmuş olduğu kendilerine ait kanal açma yöntemi ile popülerliliğini oldukça arttırdı. YouTube kanallarının son günlerde neredeyse tüm sosyal medya hesaplarında görülen "Nedir?" formatında bir kanal açan Burcu Bakdur'un; Sanat nedir?, Klişe Nedir?, Cehalet Nedir?, 4.5 G Nedir? İtalyan Stili Nedir?, Narsisizm Nedir?, Pestenkerani Nedir? gibi pek çok başlıkta videosu bulunmaktadır.

CEM YILMAZ KİMDİR?

23 Nisan 1973'te İstanbul'da doğan Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi bölümünü bitirmiştir. Karikatüre olan ilgisi ve yeteneği sayesinde üniversite yıllarında Leman isimli mizah dergisinde çalışmaya başlayan usta komedyen, ilk gösterisini dergide çalıştığı yıllarda, Leman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmiştir. Toplamda 4.000'den fazla kez sahneye çıkan sanatçı, sinema alanındaki çalışmalarının yanı sıra sahne gösterilerini de devam etirmiş; Panasonic, Opet, Türk Telekom, Türkiye İş Bankası, Doritos gibi büyük markaların yer aldığı firmalar için başarılı reklam kampanyalarına imza atmıştır. Özel yaşamıyla da sık sık gündeme gelen Cem Yılmaz, 2012'de Ahu Yağtu ile evlenip 31 Aralık 2013'de resmen boşanmıştır ve bu evlilikten Kemal adında bir oğlu vardır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler