MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zahide Yetiş'ten canlı yayın bombası

Haftaiçi her gün ekrana gelen 'Zahide ile Yetiş Hayata' programının sunucusu Zahide Yetiş, canlı yayında ilginç anlar yaşadı. Oruç tuttuğunu unutan Zahide Yetiş, orucunu keçi boynuzu ile bozdu.

Atv'nin gündüz kuşağı 'Zahide ile Yetiş Hayata' programında ilginç görüntüler ortaya çıktı. Ünlü Televizyon Sunucusu Zahide Yetiş Atv ekranlarındaki canlı yayında dalgınlıkla orucunu bozunca olanlar oldu. 'Zahide ile Yetiş Hayata' programının konuğu Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'ydu. Ünlü profesörün tam keçiboynuzunun insan vücuduna faydalarını anlattığı sırada Zahide Yetiş, bir anlık dalgınlıkla keçi boynuzunu yedi ve orucunu bozdu. Keçi boynuzunu ısırdıktan sonra oruçlu olduğunu hatırlayan Zahide Yetiş, kamera arkasına gidince Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu şaşırdı ve ne olduğunu anlamaya çalıştı. Bir süre sonra kamera karşısına geçen durumu anlattı ve programa devam etti.

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR?

1979 yılında Viyana'da dünyaya gelen Zahide Yetiş, Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'nde okumuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun olan Zahide Yetiş, TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yapmıştır. Birçok programda sunuculuk yapan ünlü sunucu, 2009 yılında Kanal D'de yayınlanan Doktorum programıyla tanınmıştır. Günümüzde ATV'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programda sunuculuk yapan Zahide Yetiş, Zahide ile Yetiş Hayata programıyla; Astroloji, sanat, sağlık, ekonomi ve hayata dair ne varsa tüm konuların işlendiği programa konuk sanatçılar da katılımlarıyla renk katmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler