MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 116. bölümü TRT 1'de ekrana geldi

Ekranların komedi dozu yüksek dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi. Eğlenceli anların hız kesmediği Zengin Kız Fakir Oğlan 116. bölümde zengin aile Nurhan'ı elleri kolları bir sandalyeye bağlanmış, Sarp'ı da duvara çiviyle asılmış halde bulunca şok yaşadı.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 116. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ekranların uzun soluklu dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan 116. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Eğlenceli anların yaşandığı dizinin bu haftaki bölümü de izleyiciye keyifli anlar yaşattı. Komedi dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümde Nurhan elleri kolları bir sandalyeye bağlanmış, Sarp da duvara çiviyle asılmış halde bulundu.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 116. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal Bey ve ailesinin yıllardır yardımcılığını yapan Şükrü ve Meryem, villayı terk etme kararı aldı. Şükrü, Kemal Bey ve ailesiyle vedalaşmaya geldiğinde, zengin aile bu haberle adeta şoka uğradı. Bu duruma en çok üzülen ise, Şükrü'nün kadim dostu Sarp oldu.

Öte yandan zengin aile ikinci şokunu, Nurhan'ı elleri kolları bir sandalyeye bağlanmış, Sarp'ı da duvara çiviyle asılmış halde bulunca yaşadı. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümde tüm bu yaşananların nedeni büyük bir merak konusu oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler