MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 119. bölüm TRT 1'de yayınlandı

Ekranların beğenilen dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle 22 Mart'ta izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Zengin Kız Fakir Oğlan 119. bölümde Nurhan gaipten sesler duymaya başladı. Bu bölümde de eğlenceli anlar yaşanmaya devam etti.

Ekranların keyifli dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümüyle 22 Mart'ta izleyicisiyle buluştu. Eğlenceli ve maceralı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Zengin Kız Fakir Oğlan 119. bölümü izleyiciyi kahkaha krizine soktu. İlgiyle izlenen Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinin 119. bölümünde Nurhan, kendisinden başka kimsenin duymadığı sesler duydu. Bu sesler gittikçe korkutucu bir hal almaya başladı.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 119. BÖLÜM ÖZETİ

Nurhan'ın başına bu da mı gelecekti? Son zamanlarda banka müdürünün bilmecelerinden çok sıkılan Nurhan, sonunda gaipten sesler duymaya başladı. Nurhan'ın bankada duyduğu sesleri kimse duymuyordu. Sadece Nurhan'ın duyabildiği sesler, gün geçtikçe daha da korkutucu hale gelmeye başladı. Bu durum Nurhan'ı oldukça tedirgin etti.

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümde Veysel'in Şükrü'ye emanet ettiği tarantula, Şükrü'nün elinden kurtulup villada dolaşmaya başlayınca ortalık karıştı! Şükrü ve Meryem, koca villada tarantula aramaya başlayınca birbirinden komik anlar yaşandı.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler