MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 124. bölümü yayınlandı

Ekranların sevilen aile dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan 124. bölümü ile bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Uzun soluklu dizi Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümünde Sarp'ın eski sevgilisi işleri iyice karıştırıyor.

Ufuk Özkan ve Ecem Özkaya Üstündağ'ın üstlendiği romantik-komedi tadındaki Zengin Kız Fakir Oğlan 124. bölümde Rüyam ve Sarp'ın düğününde beklenmedik olaylar silsilesi arka arkaya geldi. Rüyam'ın düğün öncesinde kaçırılması herkesi paniğe çevirdi. Tüm aile, Rüyam'ı kurtarmak için seferber oldu. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Rüyam ve Sarp'ın nikah memuresinin, Sarp'ın eski sevgilisi olması, işleri arap saçına döndürdü. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü 26 Nisan Pazar akşamı saat 19:55'te TRT 1' ekranlarında yayınlandı.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN SON BÖLÜM ÖZETİ

Rüyam ve Sarp'ın düğünün öncesi ardı ardına aksilikler yaşandı. Gelinlik önce yırtıldı, sonra da kayboldu. Nurhan, Kemal Bey ve Sarp gelinliğin peşine düşünce başlarına olmadık bir bela açıldı! Bütün bunlar yetmezmiş gibi, Rüyam tam da düğün öncesi kötü adamlar tarafından kaçırıldı. Rüyam'ın kaçırıldığını öğrenen aile büyük bir panik yaşadı! Rüyam kurtulabilecek miydİ? Rüyam ve Sarp evliliği ertelendi mi ya da hiç mi gerçekleşmedi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler