MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan 132. bölümde büyük rekabet

Trt 1 ekranlarının aile dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümü 31 Temmuz Cuma akşamı ekrana geldi. Renkli aile dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan 132. bölümde Sarp ve Nurhan arasında büyük bir rekabet yaşandı.

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümüyle Fox ekranlarında fırtınalar estirmeye devam etti. Her hafta farklı bir maceranın ele alındığı dizinin bu bölümünde tehlikeli dadından haberi olmayan Nurhan ve artık resmen ailenin damadı olan Sarp arasında yeni bir rekabet başladı. Başrollerinde Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Gözde Okur, Mahir İpek, Kemal Kuruçay, Şeyla Halis ve Burçin Abdullah'ın yer aldığı, artık Fox Tv dizisi olan Zengin Kız Fakir Oğlan 132. bölümü Fox ekranlarına yerini aldı.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 132. BÖLÜM ÖZETİ

Zengin Kız Fakir Oğlan 132. bölümünde; Mahmut Kemal'e bakıcı olarak gelen genç, güzel ve bir o kadar da tehlikeli olan Alev, şizofranik bir aşkla hem Nurhan'a hem de Mahmut Kemal'e bağlılığını sürdürdü. Her geçen gün ailenin daha içine giren bakıcı, Rüyam'dan kurtulma planları yaptı. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde evin içindeki tehlikeden haberi olmayan Nurhan ve ailenin biricik damadı olmak, holding yönetimini ele geçirmek isteyen Sarp arasında yeni bir çekişme yaşandı. Kemal Bey, genel müdür için damatlarını bir rekabet içine soktu ancak bu rekabetin içine sürpriz bir isim daha dahil oldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler