MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümde antika araç krizi

Zengin Kız Fakir Oğlan 128. bölümü ile komedi fırtınası devam etti. Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde bu kez antika araç krizi yaşandı.

Renkli aile dizisi Zengin Kız Fakir Oğlan yeni bölümü eğlenceli ve heyecanlı sahneleriyle ekrana gelmeye devam etti. Pazar akşamlarına damga vuran Zengin Kız Fakir Oğlan 128. bölümünde antika araç krizi yaşandı. Başrollerini Hüseyin Avni Danyal, Ayda Aksel, Ufuk Özkan, Ecem Özkaya, Mahir İpek, Şeyla Halis, Kemal Kuruçay ve Gözde Okur gibi isimlerin paylaştığı Zengin Kız Fakir Oğlan 128. bölümü eğlenceli görüntüleriyle 24 Mayıs Pazar akşamı ekranlara geldi.

ZENGİN KIZ FAKİR OĞLAN 128. BÖLÜM ÖZETİ

Şükrü, yаnlışıkla Kemal Beyin çok sevdiği antika arabasının aynasını kırdı.. Nurhan, Kemal Bey, Sarp ve Şükrü başlarına gelecek olaylardan habersiz, Kemal Beyin antika arabasına ayna almak için hurdalığa gittş. Ancak hurdalıkta öyle bir şey yaşandı ki, Nurhan, Kemal Bey, Şükrü ve Sarp'ın hayatı büyük tehlike altına gird,! Zengin Kız Fakir Oğlan son bölümünde Sarp, Kemal Bey şirketi ona emanet etsin diye birden bire tasarruflu ve çalışkan olmaya başlayınca, görеnler hayrete düştü. Sarp'taki bu değişim Kemal Bеyi etkileyebildi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler