MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zeo Jaweed O Ses Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Ekranların ilgiyle izlenen ses yarışması O Ses Türkiye pazartesi akşamı ekrana geldi. Zeo Jaweed O Ses Türkiye'de yapılmayanı yaptı, kendi bestesiyle yarışmaya katıldı.

TV 8'de Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye dün ekrana geldi. Dün gece yayınlanan bölümüne katılan Cavit Güner, bir ilki gerçekleştirdi. Kendi bestesiyle yarışmaya katıldı. Daha önce hiç bir rap permormansının sergilenmediği O Ses Türkiye'de 'Üfle' adlı kendi yazdığı rap şarkısı ile bütün jüri üyelerini şok eden ve kendine döndüren yarışmacı bütün salonu yıktı.

Rap şarkı seslendiren Cavit Güner jüri üyelerinin ilgisiyle karşılandı. Şarkıyı seslendirdiği andan itibaren 4 jüri üyesi de Güner'e döndü. Jüri üyeleri Cavit Güner'den övgüyle bahsetti ve şaşkınlıkla Güner'i dinledi, seyirciler ise coştu. Rap şarkıları çok seven Acun Ilıcalı ise performansı oldukça beğendi. Üfle adında bir besteyle yarışmaya katılan Cavit Güner ise Hadise'nin yeni singlesini çok beğendiğini belirterek Hadise'yi seçtiğini duyurdu. Hadise ise yeni yarışmacısına sarılarak bu haberi mutlulukla karşıladı. O Ses Türkiye'nin yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler