MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baharda denemeniz gereken 4 göz makyajı

Bu bahar mutlaka denemeniz gereken göz makyajı trendlerini sıraladık.

İlkbaharda göz makyajlarına renk geliyor! Her sezon bıkmadan kullandığınız eyeliner'lara bir müddet ara verip gözlerinizi renklendirmeye ne dersiniz? Bu bahar mutlaka denemeniz gereken 4 göz makyajı trendini sizin için hazırladık. Bakalım, sizin favoriniz hangisi olacak?

Mürdüm tonlarda dumanlı göz makyajı
Her sezonun makyaj trendlerinde kendine yer bulan dumanlı göz makyajı, bu bahar biraz renk değiştiriyor. 2015'in favori renkleri arasında yer alan mürdüm tonları makyajları ele geçiriyor. Özellikle göz makyajlarında sıklıkla kullanılan mor tonları, dumanlı göz makyajına da çok yakışıyor.

Retro kirpikler
Retro kirpikler, 2015 İlkbahar'ında da çok trend. Bu görünüm için ilk olarak göz kapaklarınıza uçuk mavi gibi yumuşak tonlarda bir far uygulayın. Ardından kirpiklerinize maskaranızı yoğun bir şekilde sürün.

Parlak likit farlar
Toz farlara oranla kalıcılıkları daha yüksek olan likit farlar,bahar aylarında makyaj çantanızın kurtarıcısı olacak. Nude tonlardaki likit farlarla kombinlenen turuncu alt tonlu kırmızı rujlar bizim favorimiz!

Kahverengi tonlu farlar
2015 İlkbahar makyajlarına pastel bir dokunuş getiren kahverengi tonları, yeni sezondaki favorilerimiz arasında. Özellikle nude makyaj yaparken kullanmayı çok sevdiğimiz kahve tonları, hemen her göz rengine de uyum sağlıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler